Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionTrend & Beauty

Cherry Garden – luxus, üvegbe zárva

cover-fb_2 (1)

Nemrég nyílt meg a Nagymező utcában a Cherry Garden. Az apró, elegáns és extravagáns ékszerdoboz üvegajtajai mögött rejti a legminőségibb niche illatokat. Itt nem találod meg a drogérialáncok üzleteiben árult népszerű parfümöket, viszont van valami, ami valószínűleg azonnal megbabonáz majd. Ez pedig a szabadság érzete. A kék ég, a mélyzöld fenyvesek, a végtelen tenger, a talpadhoz simuló föld és a tűz ereje. Az a fajta korlátlan, független életérzés, melyet minden nő és férfi szeretne megtapasztalni.

Olyan manufaktúrák több mint 200 féle különlegességét találod meg itt – és csak itt –, mint az Omnia Profumi, Hugh Parsons, Acqua Di Portofino, Angela Ciampagna, Pineider, Franck Boclet, Etat Libre d’ Orange, Sandalia, Hayari, Royal Crown, Accendis és a Profumi di Pantelleria illatkreációi. Meglepő, sokszor szokatlan összetevők, aromák válnak a sajátoddá, melyeket magadon viselve kiszakadhatsz a hétköznapokból és saját komfortzónádból is.

A Cherry Garden az Etat Libre d’Orange jelenleg 34 illatkreációból álló gyűjteményével várja a kíváncsiskodókat – minden szándékos, minden lényeges. A parfümház az eredetiségre, pimaszságra, hitelességre és szólásszabadságra helyezi a hangsúlyt, meglepő kompozíciókat kínál a kreativitás és az alapanyagok tekintetében.

Ez az oka annak, hogy a márka egyre több szenvedélyes rajongóval, hű követővel bír, akik az Etat Libre d’Orange-ban a szingularitást, az őszinteséget és az ethoszokhoz való ragaszkodását látják. Fényűző, provokatív, néha ironikus, gyakran felforgató és mindig elegáns.

Cím: Nagymező utca 47., Budapest, VI. kerület
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 10:30-18:30, Szombat 10:00-15:00, Vasárnap ZÁRVA
Elérhetőség: +36 30 533 6789
Facebook
WEB

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin 2018 augusztus/szeptemberi számában is!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..