Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionNIGHTSHIFT

Christian Burkhardt – ma este az AETHER-ben!

Emberünk teljesen ráragadt a technora, annyira, hogy a többi zenét el is törölné. Figyelem, szókimondó kontent következik.

Október utolsó péntekén a technora ragadt Christian Burkhardtérkezik az AETHER pincébe. Ez az interjú most nem a zenéről szól, sokkal inkább arról az emberről, aki szeret reptereken mások beszélgetésébe hallgatni, aki nem szégyelli a favicceit, és aki eltörölné az összes kommersz zenét, hogy jobb legyen a világ. Még egy nagy titokra is fény derül az interjúban!

Ennyi év rave után mi tart még a pályán, mi az, ami még inspirál?

Egyszer fent, egyszer lent. De ami biztos, hogy húsz éve megfertőzött a villanyzene, azóta pedig nem tudok lejönni róla. Az egész életemet kitölti a techno, nem is tudom elképzelni, mi lenne velem nélküle. Minden nap leülök az üres szekvenszer elé, ez az, ami a leginkább inspirál.

Mi a legviccesebb dolog, ami mostanában történt veled?

Minden hétvégém mulatságosan telik, mókás emberekkel találkozom újra és újra, akinek mesélhetem a favicceimet.

Mesélj egy kicsit életed első klubélményéről…

15 évesen jártam először egy House nevű klubban Heidelberg mellett. A legjobb haverom 17 volt, mégsem engedték be, hál’ istennek én idősebbnek tűntem a koromnál. Emlékszem, D-Man játszott, UK. house és break témákat.

Mikor fizettek neked először a zenéért?

Az első hivatalos gigem Frankfurtban volt, felajzott közönséggel és 140 bpm-en átadott pulttal. Én meg jöttem a komótos 124 bpm-en írt zenéimmel. Azt hiszem, mindenki, engem is beleértve alig várta, hogy vége legyen a szettemnek.:)

Hogyan választod ki az első zenét egy szetthez?

Soktényezős egyenlet: függ a klub méretétől, az időtől, közönségtől, attól, hogy épp ki játszott előttem. Néha, amikor úgy játszik az előttem lévő, mintha nem lenne holnap, akkor leveszem nullára és onnan építem újra a bulit.

Árulj el valamit, amit eddig még senkinek nem meséltél el interjúban…

Én vagyok Hardwell ghostproducere, minden zenéjét én írom.

Ha tanácsolhatnál valamit a fiatalabb énednek, mi lenne az?

Semmilyen tanácsot nem adnék. Követtem el hibákat, de a hibák szükségesek, ezekből építkezel utána.

Min nevettél utoljára igazán jól?

Szeretek ülni a reptereken és hallgatni az átlagemberek fecsegését, azon nagyon jól szórakozom.

Ha te lennél a világ legfőbb vezetője, mi lenne az első dolog, amit törvénybe iktatnál?

Az összes kommersz szar zenét eltörölném a világon. Azt hiszem, ezután minden más probléma magától meg is oldódna szépen… Ha jó zenét hallasz, egyszerűen képtelenség, hogy seggfej legyél…:)

 

Ma este buli, a Facebook eseményt és a többi infót ITT TALÁLJÁTOK!

Forrás: Soundhead

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..