Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

COMPUTEX 2017: QNAP bemutatja élő broadcasting technológiáját

1

Tajpejben a 2017-es COMPUTEX-en (J1217 stand) számos, már régóta várt funkciót mutatott be, amelyek kihasználják a QNAP NAS privát felhő infrastruktúráját, beleértve a DJ2 Live és az IoT fejlesztő platformot a QIoT Suite Lite applikációt, valamint a széles körű NAS megoldásokat, amelyek segítik az üzleti felhasználók tárolási kapacitásának növelését, a kritikus fontosságú adatok biztonsági mentését, a munkafolyamatok hatékonyságának és a média együttműködésének  fejlesztését, valamint a hétköznapi ügymenet menedzsmentjét. A QNAP az ABBYY®, Arduino®, FIBARO®, Mellanox®, Micron®, NAKIVO®, Panasonic®, Seagate®, TOSHIBA®, Ubuntu®, WD® és XSplit® gyártókkal közösen mutatja be adattárolási megoldásait a COMPUTEX 2017 alkalmával.

 

Mivel az informatikai környezet egyre összetettebbé és bonyolultabbá válik, a biztonság, a hatékonyság és a megbízhatóság iránti igény ezzel együtt növekszik. A COMPUTEX-en a kihívásokra összpontosítottunk az erőteljes NAS megoldásokkal, és exkluzív újításokat mutattunk be a hálózatépítésben, az IoT-ben és a NAS megoldásokban. “- mondta Meiji Chang, a QNAP vezérigazgatója.

 

 

Hatékony, nagy megbízhatóságú üzleti tároló

A QNAP fejlettebb szolgáltatásokat kínál és most bemutatta a RAID 50/60 megoldást, amely segítséget nyújt a megfelelő egyensúly megtalálásában a nagy kapacitás, védelem és teljesítmény között a nagy kapacitású NAS esetében, konfiguráljuk azt SSD-vel vagy HDD-vel. A több mint 10 lemezt használó vállalkozások számára a RAID 50/60 nem csak nagyobb adatvédelmi és véletlenszerű írási teljesítményt nyújt, mint egy RAID 5/6, hanem a RAID 10-hez képest is maximalizálja a használható tárhelyet.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..