Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz Selection

Coronita Boat Party / Zsófia Hajó / Augusztus 15. / 23:00

flyerz program coronita boat partyflyerz program coronita boat party

Először a 12 éves Coronita történetében, indul a Coronita Boat Party! Éjszakai hajókirándulás & parti a Dunán Szentendrére!
…” Nem a munkád vagy, és nem is a bankbetéted. Nem a kocsid vagy, és nem a tárcád tartalma. Nem egy menő ruha vagy!…” Az élmények tettek azzá, ami ma vagy… Az életet nem azok a napok jelentik, amelyek elmúltak, hanem azok, amelyekre emlékezünk. Azok a percek, amikor megszerezted az első csajod, megnézted az első napfelkeltetét a barátaiddal, amikor kedvenc zenédre először csápoltál a klubban! Ezek a pillanatok lesznek amiket senki nem vehet el tőled, ezek a pillanatok, amelyek majd évek múltán is mosolyt csalnak az arcodra…és a pillanat amikor elindult az első Coronita hajó, veled a fedélzetén… Gyere el augusztus 15-én, lépj ki a szürke hétköznapokból a Coronita dj-k vezényletével, adj magadnak egy őrült éjszakát, utána kijózanodunk, és mehetsz vissza a mindennapokba! Éjfélkor elindulunk, hogy felhajózva a Dunán megcsodáljuk az éjszakai Budapest és Szentendre fényeit. Elindulunk és hátra hagyjuk rohanó életünket, hogy pár órára újra élvezzük a pillanatot. A pillanatot, mely emléket ír majd. Velünk lesznek a Coronita legnagyobb klubzenéi, a jeges whisky, a Duna varázsa és a legjobb partiarcok az első Coronita Hajón …
►Matrózok: Steve Judge / Deep Junior / Goldsound live act
►Belépő: elővételben: 3000 Ft, helyszínen: 4000 Ft
►Elővételi helyszín: Baráti Kávézó 2 ( Bp. Teréz körút 6. ) és az infoline-on.
A party limitált! Infoline: 06-70-419-5088
►Start: 2015. 08.15. szombat, 23h
►Hajó: Zsófia Rendezvényhajó
►Beszállás: az Erzsébet híd lábánál, a pesti rakparton 23-00 óra között. Indulás pontban éjfélkor. Érkezés hajnalban az A38-as kikötőjébe a Petőfi Híd budai lábához, hogy közelebb legyetek a Coronita Afterhez.
►Infoline: 06-70-419-5088

Esemény: https://www.facebook.com/events/856821074395084/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..