FLYERZ REVIEW

Coronita – a sárga, a fekete és ami mögötte van

Screen Shot 2019-10-25 at 6.13.39 PM

Nightshift rovatunkban több, az éjszakai életben megvalósuló sikersztoriról írtunk már, de most egy olyan márkáról vagy ahogyan a későbbiekben fogalmaz Gergő (a brand manager – szerk.) “Családról” mesélünk Nektek, ami 17 év elteltével is töretlenül van jelen a rendezvényszervezés élmezőnyében.

Mi a titok? Mitől lett a Coronita Magyarország egyik legismertebb zenei brandje?

Úgy gondolom titok, mint olyan nincs. Sok munka, erőfeszítés, sikeres rendezvények és hálás közönség van. A zenei sokszínűségünk, a lemezlovasaink profizmusa és kellő állandóság az, ami sokak számára szerethetővé teszi a Corot! A 17 éves létezése alatt olyan jött létre a Coronitával, ami korábban soha. Márkánkat az emberek egyfajta zenei irányzatnak, zenei stílusnak titulálják. Ha megkérdezel egy rajongót, milyen zenét pörget, nem tech-houset, nem technot és egyebet fog mondani, mert ő CORONITÁT hallgat minden nap. Ez egyedi az országban, Coronita szól a konditermekben, a szoláriumokban, a ruhaboltokban és minden olyan helyen, ahol dinamikus, dögös és magával ragadó ütem szükséges.

Hogyan indult és hova jutott?

Egy kis történelem: A Coronita, mint afterparty-specialista csapat először a belvárosban (Pesti Vigadó) és a Hajógyári Szigeten (Dokk Bisztro) bizonyított és tett szert ezen keresztül nemzetközi hírnévre. Az óriási sikernek köszönhetően a budapesti “UP! the Club” üzemeltetése mellett a robbanásszerűen megnövekedett igények kielégítése érdekében már országos szinten kezdett turnéba. Ekkor kezdtünk bele igazán az éjszakai rendezvényekbe is. Több száz esemény keretén belül jártuk hazánkat és rendszeresen vendégszerepeltünk a világ számos pontján. A legjobb klubokban rekord létszámokat hozó brand így vált az egyik legkeresettebb partysorozattá Magyarországon. Ennek köszönhető az is, hogy az úgy nevezett Coronita Family egyre nagyobb létszámnak örvend nemcsak hazánkban, hanem határainkon túl is. Ekkora lélekszámú és ilyen hálás, szeretnivaló rajongótábora senki másnak nincs, ezt biztosan állíthatom. Ebben elévülhetetlen érdemei vannak a mindenkori Coronita lemezlovasoknak, akik nélkül nem válhattunk volna piacvezetővé. Ők a megfeszített közös munka által híressé vált korona égisze alatt alkotnak hétről-hétre maradandót. Különösen nagy öröm számunkra, hogy más rendezvényszervező csapatok is szívesen hívják őket fellépni, hisz tudják a minőség, a tapasztalat, a rajongótábor és a zenei alázat is jár mindegyikükkel, a fantasztikus szettek mellé. A köteléken kívül szerzett tapasztalatokat beépítve a közös munkába még sikeresebbé válunk együtt. De már szerintem túl sokat is beszéltem. Ez már üzletpolitika. Ezúton is köszönjük a jelenlegi és a korábbi csapattagoknak is az elsőosztályú helytállást. Hiszen csakis a mindenkori legjobbaknak van hely a legendás „korona” alatt!

Mi az a Coronita tábor?

2012 ben indult egy utazás a Balaton partra, ahova az ország minden pontjáról érkezik a „Coronita Család”. Idegenből szomszédokká, majd szomszédból barátokká avanzsálnak mire búcsúzásra kerül a sor. Idén is több, mint 3000 ember bulizott velünk ezen a 3 napig tartó partynyaraláson. 2020-ban is folytatjuk a hagyományt, új helyszínekkel, programokkal párosítva az idén is tapasztalt minőséggel.

Mi a jövő a Coronita számára?

Mi minden esetben hűek maradunk ahhoz, amiért a rajongók szeretnek minket! Minőségi rendezvényeket fogunk csinálni olyan zenével, amit Ők szeretnek. Tudjuk, hogy divatirányzatok jönnek és mennek az éjszakai élet, illetve a szórakoztatás terén, amit nekünk sem szabad figyelmen kívül hagyni, hisz mi a vendégekért vagyunk és nem fordítva. Azonban sosem fogunk olyan 180 fokos fordulatot venni, amivel a vendégeink nem tudnak azonosulni. Így az esztendő vége fele is rengeteg a tervünk, ötletünk van, amit igyekszünk megvalósítani. Sikeres év van a hátunk mögött, amit egy hatalmas All Stars keretein belül szeretnénk megünnepelni. Rég volt már olyan, hogy tényleg MINDENKI ott van, 9 lemezlovas, a szervezők, az ország számos pontjáról sok-sok ezer rajongó… Nagy durranás lesz! Tehát November 9-én a budapesti RIO klubban, szeretettel Várunk mindenkit, Téged is!

Mit jelent számodra ez a Brand?

Óriási megtiszteltetés volt számomra, mikor felkérést kaptam arra, hogy Brand Managerként egyengessem a Coronita útját. A 7 éves rendezvényszervezői pályafutásom egyik csúcspontjaként tartom számon ezt a napot. Ezelőtt sok évvel magamat már a Család tagjaként tartottam számon, hisz előszeretettel látogattam a rendezvényeket. Így, hogy szervezőként is ott lehetek, még inkább a részesének érzem magam. Elképesztő volt az a szeretet, amit már az első perctől a rajongóktól kaptam, ez ad nekem erőt a mindennapokban, hogy többet és jobban csináljam mindezt. A több száz rendezvény persze komoly háttércsapatot kíván, akikben szintúgy Coro-szív dobog – hálás vagyok értük. Szeretnék egyénileg is a lehető legtöbbet fejlődni és ezt maximálisan belevinni a Coronita legendás életútjába – jöhet a következő 17 év!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .