Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

Cosmopolitan Blogger Day

k

A bloggerek tűkön ülve várják minden évben a Cosmopolitan által már harmadjára megrendezett blogger day-t. A különböző kategóriában íródó blogok és íróik, reményekkel telve neveznek  remélik a szakmai zsűrinek elnyeri a tetszését esetleg a közönségét. A vloggerek is kapnak teret, így ők is díjazottak lehetnek, akár két kategóriában is.

Tegnap volt szerencsém részt venni a Cosmopolitan által megrendezett Blogger day-en. Már napokkal előtte izgatottan vártam az eseményt a rendkívül érdekesnek tűnő előadások és programok miatt. Kiváncsian vártam a díjátadót, ahol különböző kategóriákban értélelték a jelentkezett bloggereket.

taskas

A rendezvény a T-mobile konferencia központban lett megrendezve. Kilenc órától volt a kapunyitás, és tíztől kezdődtek a programok. A helyszín nagyon szépen volt díszítve. Belépéskor  egy nyakpass-t kaptunk, amire ráírták a nevünket, esetleg blogunk nevét. Egy tollal és programfüzettel gazdagodva vetettük bele magunkat a blogger napba.

pass

Az első felvonásban hat előadást hallgathattunk meg, rendkívüli előadóktól. Megtudhattuk többek között, hogy mindig a divat előtt kell lennünk egy lépéssel, vagy esetleg bepillantást kaphattunk egy videós életébe. Fény derült Tibi atya kilétére és megtudhattuk, hogy nem csak egy ember áll e mögött az életérzés mögött. Ezek után jött a díjátadó, talán a nap egyik fénypontja. Hat kategóriába lettek díjazva a bloggerek.

Az év bloggere: Fifty Pairs of shoes

Az év vloggere: Follow Anna

Az év felfedezettje: Colorcam magazine

Az év divat bloggere: iEmma

Az év beauty bloggere: Oh my brush

A közönség kedvence: Inez Hilda Papp

blogger-awards

A díjátadó után egy rövid szünet következett. Finom ételekkel és italokkal kedveskedett nekünk a Cosmo, így az ebéd kellemes hangulatban telt, és az ennivalók nagyon finomak voltak.

drinks

Miután mindenki jól lakott, teli hassal folytatódhattak az előadások. Rengeteg prezentációt érdeklődve halgattam végig, rendkívül hasznosak és információban gazdagok voltak. Az Instagrammról is jó néhány újdonságot ismertem meg , ahhoz képest, hogy én is már évek óta használója vagyok.

Újabb szünet következett. A külső helyen rengeteg érdekes dolgot várt ránk. Készítettünk fotókat a cosmopolitan háttér előtt emojikkal  a kezünkben, és kaptunk rózsaszín cosmos labdát is. Találkozhattunk a Maybelinne újdonságaival és a Curaprox fekete fogkrémjével. Egy vicces kódfejtegetés keretein belül megismerkedhettünk a Paco Rabanne legújabb illatával, melyből mintát is kaptunk.

pacorabanne

A kisebb szünet után ismételten előadások következtek, majd a befejezés. Többek között kerekasztal beszélgetés Fluor Tomival és egy mini ételfotó workshopba is beletekinhettünk. Zárásként Steiner Kristóf megosztotta velünk az instakarrier titkait és, hogy miképp profitálhatunk fiókunkból.

Kifelé menet a kezünkbe adtak egy Cosmos reklámszatyrot, melyben különböző szórólapok, és egy-két ajándék is megbújt. Számomra az egyik legnagyobb meglepetés az volt, hogy egy fekete fogkrém is lapult a csomagban, amit már rég ki szerettem volna próbálni, ennek köszönhetően az este folyamán már tudtam tesztelni is az aktív szén fogfehérítő hatásait.

szatyor

Nagyon inspiráló volt a nap, és rengeteg hasznos információval tértem haza. Biztos vagyok benne, hogy amellett, hogy remekül szórakoztam a blogolásom és írásom is fejlődni tud az ott tanult ismeretekkel.

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..