Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionGASZTRO

Csak a Mentes – Minden mentes – Egészséges egy helyen

m2

Magyarországon és a világban is egyre több ember táplálkozik mentesen. Sokan érzékenységeik miatt vagy csupán csak egészség tudatosságból.

Mit nevezünk mentesnek?

Minden olyan terméket alapanyagot ami valamilyen allergén anyagtól mentes. Minden mentes pedig az, ami egyáltalán nem tartalmaz allergén anyagokat és ezáltal nem okozhat a szervezetünk számára semmilyen külső vagy belső allergiás tünetet.

KIK VAGYUNK?

A 2017-ben alakult a Csak a Mentes csapata. Mindenki olyan szférában dolgozik, ahol nap mint nap mentes termékekkel vagy témával foglalkozik. Vannak közöttünk cukrászok, szakácsok, kereskedők, cukrászda tulajdonos, gasztrobloggerek, életmód és táplálkozási tanácsadók.

Állandó szakmai partnereink:

Posta Reni – életmód tanácsadó, a paleohedonista életmód nagykövete
https://www.facebook.com/renata.posta.9

Kiss Mona – gluténmentes gasztroblogger, szakács és szaktanácsadó, szakácskönyv író
https://www.facebook.com/monaelete/

Hevesi Tamás – a vegetáriánus élet nagykövete, zenész

Kovács Áron – cukormentes élet nagykövete, műsorvezető, énekes

Kövessetek Minket, hogy informálódjatok, tanácsot kaphassatok szakmai partnereinktől, és szaktanácsadóinktól. Tőlünk megtudjátok hol vehetitek, ehetitek a legjobb mentes ételeket édességeket, vagy eldönthessétek mely termékek a legjobb minőségűek ma a piacon.

https://www.facebook.com/csakamentes/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..