Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionGASZTRO

Csak semmi pánik! Nincs mitől tartani; a PLATINUM helytáll!

TUV-kiemelkedo-friss-hus-tartalom

Kicsi, kék háromszög. Nem kifejezetten vonzza a tekintetet, nem igaz? Eddig talán észre sem vettük. Ott a zacskó alján, ott hátul! Megvan? Meg bizony. Minden PLATINUM zsákon? Még szép, hogy mindegyiken!

Csodálatos, friss, illatozó hússzeletek tökéletesre montázsolt fotóit is pakolhatnánk halomra a tápos zacskókra, hogy a vásárlók összes lehetséges érzelmi döntéseit mi irányítsuk. Ugyanis a vásárlás nagyrészt érzelmi döntés. Tetszik a csomagolás? Akkor ide vele!

Mi viszont nem az érzelmek manipulálására törekszünk.

Tudatos, kétkedő, folyton kérdezni és tanulni vágyó kutyásokat keresünk, akik a rendelkezésükre álló tényszerű adatok alapján meg tudják állapítani; ezt a tápot érdemli bundás családtagom. Ez az az eledel, amivel a maximumot nyújtom legjobb barátomnak. Cserébe azért az önzetlen szeretetért, amit minden nap kapok tőle.

Kicsi, kék háromszög – avagy bemutatkozik a TÜV Rheinland tanúsítvány, a minőség őre.

Az elmúlt hónapokban többször is, más-más tápgyártók hívták vissza termékeiket az üzletek vagy állatorvosi rendelők polcairól. Miért? Magas vitamin dózis, szalmonellózis, nemkívánatos kadmium-tartalom.

A tápgyártás folyamata során több olyan kockázati lépcső is létezik, ahol -mondhatjuk így- “hiba csúszhat a gépezetbe”. Az alapanyagok beszerzésétől és feldolgozásától kezdve, a gyártási folyamaton át, a nem megfelelő hőkezelésig és csomagolásig mind-mind történhetnek olyan nemkívánatos események, melyek a kész termék minőségét sajnos rossz irányba fogják billenteni.

Mindenhol emberek dolgoznak. És csak az hibázik, aki dolgozik is. A hibák előfordulnak, ám ezek elkerülésére és folyamatos monitorozására szükség van! Ha a kész termék egy divatos farmer vagy egy kényelmes fotel, akkor akár legyinthetnénk is, nem igaz? Az állateledel gyártás viszont nem játék, és egy aprócska hibával több száz vagy akár ezer kedvenc jólétét és egészségét tehetjük kockára.

Ellenőrizzünk hát! De hogyan? Saját berkeken belül? Majd mi magunk, az általunk kitalált szabályok és kritériumok alapján megítéljük a saját munkafolyamatunkat, és végérvényesen saját késztermékünket is?

Nem! Nem magunkat akarjuk biztonságban tudni, hanem minden egykori, jelenlegi és jövőbeli vásárlónkat és kedvenceiket.

Ebben segít a TÜV.

Egy külső, független ellenőrző bizottság – ha úgy tetszik-, aki nem akar nekünk megfelelni! Akiknek nem az a céljuk, hogy ne találjanak semmit.

A németországi alapítású, de immáron több, mint 65 országban jelen lévő, világszerte elismert, vezető minőségbiztosítással foglalkozó szervezet “nagyítóval” vizsgálja át a PLATINUM minőséget. Azt, amit minden vásárlónknak ígérünk és garantálunk is.

A PLATINUM kutyatáp világszerte az első és egyetlen olyan márka, amely a friss hús felhasználásra vonatkozóan elnyerte a TÜV Rheinland tanusítványát.

Csak egy kicsi, kék háromszög, de egy olyan igazolás, mely a friss hús tartalom valódisága és a csomagoláson feltüntetett, laboratóriumi tesztekkel igazolt deklaráció helyessége mellett a termék károsanyag és nehézfém tartartalom-mentességére is reflektál.
A PLATINUM tápok garantáltan magas friss hús tartalommal, kíméletes párolással készülnek, géntechnológia, gluténtartalmú adalék-, mesterséges színezékanyagok és ízfokozók felhasználása nélkül kerülnek kedvenceink
tálikójába.

A TÜV Rheinland vizsgálati feltételei jóval szigorúbbak a törvény által előírt követelményeknél.

Mikrobiológiai és kémiai elemzések, szakszerű, magasan képzett vizsgálómérnökök és korszerű felszerelések segítségével ellenőrzik, hogy a tanúsítandó termék valamint maga a gyártó létesítmény megfelel-e a
takarmányjogi szabályoknak, a törvényi előírásoknak, valamint a termék csomagolásán feltüntetett adatoknak.

Ezeket az eredményeket pedig időről-időre újra analizálják, hiszen a minőségnek nem csak 5 éve kellett maximálisnak lennie. Évről-évre, hónapról-hónapra és minden vacsora alkalmával; a kutyusoknak azt kell kapniuk, amit ígértünk!

Kiemelkedően magas, legalább 70% friss hús tartalmat, minőségi szénhidrátokat, hidegen sajtolt olajokat, értékes kiegészítőket; és a biztonságot.

Azt, hogy valaki mindig figyel és Ön a legjobb döntést hozza, ha a PLATINUMOT választja.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..