Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

Csányi Sándor: ‘Hogyan értsük félre a nőket?’ előadások

csanyi

Még az év legvégén is elcsíphetjük Csányi Sándor elképesztően hangulatos, egyszemélyes, a már címében is igen beszédes ’Hogyan értsük félre a nőket?’ produkcióját. Szóval ha egy széles vigyorral szeretnénk búcsúzni az óévtől – vagy azzal köszöntenénk az újat – akkor mindenképp ütemezzek be valamelyik előadást! 

A vígjátékban a Jászai Mari-díjas színész ízes humorral körbejárja az együttélés nehézségeit, szépségeit, örömet azok minden fonákságával együtt.  Az egyfelvonásos , 80 perces előadásban nyolc különböző karakter kel életre Csányi Sándor fókuszán keresztül, hogy ha válaszokat nem is, de egy nagyon hangulatos élet-vesézést adjon a közönségnek.

Ha pedig már szoros a decemberi ütemtervünk, akkor se keseredjünk el, ugyanis a nagysikerű produkció országhódítása 2020-ban is folytatódik  és az ország megannyi pontján találkozhatunk még Csányi Sándor remek műsorával! 

Csányi Sándor: ‘Hogyan értsük félre a nőket?’ előadások

(Jegyelővétel a tixa.hu-n a helyszín nevére kattintva)

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..