Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
MotorsportSPORT

Csapatépítő bulin a terepralis mezőny

66503953_488023125334577_3426436174724464640_n

Az elmúlt hétvégén Béren találkoztak az off road fanatikusai, így a II. Dagonya Extrém fesztiválról természetesen nem hiányozhatott a MAMS Tereprali sem. A szakág terepiskolát is tartott, de a hangsúly ezúttal leginkább a csapatépítésen volt.

Garamvölgyi Zoltán szakágvezető elmondása alapján óriási az igény a kulturált körülmények között történő terepjárózásra, motorozásra, quadozásra, no meg buggyzásra  – amit a résztvevők a rendezvény keretében ki is elégíthettek:

„Remek volt a hangulat, nagyon nagyon sokan voltunk. Ami számomra külön élmény, hogy azok a terepralisok is őszintén érdeklődnek az iránt, amint csinálunk, akikkel annak idején az egész sportágat űzni kezdtük. Nagy megtiszteltetés, hogy közülük a hétvégén sokan meglátogattak bennünket. Együtt voltunk, beszélgettünk, jól éreztük magunkat, és közben kiderült, őket is egyre inkább foglalkoztatja a versenyszerű side by side buggy-zás gondolata.” – összegezte a hétvége történéseit a HunGarian Baja főszervező/sportvezető/versenyző.

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..