Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionKULTÚRAPROGRAMAJÁNLÓ

Csapj le a Színházak Éjszakája programjaira!

event-cover-mm4

Biztosítsd helyed már most a Színházak Éjszakája legmenőbb programjaira! Elindult az előzetes helyfoglalás, és már csak pár napig tart. Ne maradj le!

Egyetlen karszalaggal közel 200 kihagyhatatlan programon vehetsz részt. A közönségtalálkozók, nyílt próbák és kulisszajárások mellett többek közt tánctanítással, színházi karaoke-val, versszínházzal, komplett előadásokkal és kimaradt jelenetekkel, műhelytitkokkal, színházi mesterségek bemutatójával, sőt vihar előtti csenddel, pizsiparty-val, improvizáció-oktatással, színészsimogatóval, színházi rapid randival vár a 2018-as Színházak Éjszakája. 31 teátrum csatlakozott ehhez a kihagyhatatlan estéhez, így többek közt az Átrium, a Játékszín, az Örkény, a Katona, a Radnóti, az Operett, a Budapest Bábszínház, a Trafó, a Baltazár Színház és a Karaván Színház programjaira is ellátogathatsz szeptember 22-én. Sőt, lesznek színházi városséták is az OSZMI és a KÉK – Kortárs Építészeti Központ szervezésében. Ha minél előbb biztosítani szeretnéd helyed a kiszemelt eseményre, akkor váltsd meg karszalagod, és regisztrálj a honlapon keresztül szeptember 10-e, hétfő 12 órától! Fontos! Egy karszalaggal maximum 5 programra jelentkezhetsz be előre, és akkor se csüggedj, ha ez nem sikerül, hiszen a színházak csak a férőhelyek felét foglalják le előre a korai regisztrálóknak. A fennmaradó helyek szeptember 22-én, a programok kezdésekor még elérhetők lesznek. Előzetes helyfoglalásra szeptember 16-a, vasárnap éjfélig lesz lehetőséged. Ne maradj le az élményekről!

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..