Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

Csengetett, Mylord? közönségtalálkozó

mlord-octa-05

-Stokes! Keverjen nekem egy White lady-t!
-Igenis asszonyom! Vízzel vagy citrommal parancsolja?
-Vodkával!

Ha te is imádod ezt a sorozatot, ha láttad miden részét, akkor itt az ideje, hogy részt vegyél a magyar közönségtalálkozón, amit közösségi finanszírozásban oldanak meg. Csatlakozz és adakozz!  

Szóval az van, hogy néhány másik elvetemült rajongóval kitaláltuk, hogy idén összehozunk egy közönségtalálkozót a sorozat eredeti szereplőivel itt Budapesten.

Teddy, James, Miss Poppy, Henry, Rose… Az finom lesz!

Nem túlzás, hogy én ezen a sorozaton nőttem fel, talán pont emiatt lettem ennyire kretén… Kössz Anyu!

Úgyhogy belevágtunk ebbe a szerelemprojektbe. Itt mindenki a szabadidejében, teljesen ingyen, a sorozat iránt érzett szeretetét teszi bele. Ha ez kell ahhoz, hogy találkozhassak a hőseimmel, akkor örömmel dolgozom érte. Csak úgy, mert imádom minden percét.

Nagy kérdés, hogy ki fogja ezt az egészet kifizetni, mert hát semmi sincs ingyé… Úgy gondoljuk, hogy Ti, Mi magunk fogjuk összedobni! Elindítottunk egy közösségi finanszírozású kampányt, így a következő hetekben reményeink szerint megoldódik ez a kérdés is.

Két dologban tudsz segíteni: 1 utalsz te is valamennyit. 2 segítesz hírét vinni ennek az egésznek akár egy megosztással, akár egy újságcikkel, vagy bármivel!

Itt van minden infó, itt tudsz utalni is:

https://www.goood.hu/csengetettmylord

Köszi és pacsi és písz meg láv!

BRÉKING!!! CSENGETETT MYLORD KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ!Ezt a posztomat az eddigi tapsztalataim alapján a 30 pluszos pajtikáim…

Közzétette: András Szijj – 2018. június 21., csütörtök

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..