SPORT

Csömöri Bringafesztivál nem csak bringásoknak

Screen Shot 2019-05-24 at 9.31.33

„Gyere Te is Csömörre, ha fontosnak tartod a települések közötti kerékpáros közlekedés fejlesztését!” a jelmondata a 2013-ban életre hívott Csömöri Bringafesztiválnak, melyet idén június 29-én, szombaton rendeznek meg a csömöri Bulgárkertben.

A rendezvény nem csak a nemzetközi Mountain bike XCO C1 versenyt támogatja, hanem kiemelt célja az is, hogy az egész napos fesztivál a családok számára közös élményt adjon, s ezen keresztül népszerűsítsék a sportos életmódot, valamint felhívják a figyelmet a települések közötti biztonságos kerékpáros közlekedés fejlesztésének fontosságára. Ez utóbbihoz kapcsolódik a fesztivál utáni napon a térség tíz településén keresztül haladó körtúra, amelynek során helyi kulturális és természeti értékeket fedezhetnek fel a résztvevők.

A profi versenyek és a látványos extrém kerékpáros bemutatók mellett idén is nagy hangsúlyt kapnak a gyermekprogramok, koncertek, valamint számos szórakozási és sportolási lehetőséggel készülnek a szervezők.

A programokról bővebb információ a www.bringafeszt.hu honlapon és a www.facebook.com/Csömöri Bringafesztivál oldalon olvasható.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .