Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionKULTÚRANIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

Csütörtökön indul az Ízek, Versek, Madárfütty Fesztivál!

ivm-fb-proflie

Kardos-Horváth János, ToSoDa projekt, Muzsik és Volkova és még sokan mások augusztus 9 és 12 között Szóládon!

Második alkalommal rendezik meg a Balatontól 5 km-re található Szóládon, a kulturális, zenei és gaszro élményeiről híres Ízek, Versek, Madárfütty Fesztivált. Felsorolni is nehéz, mennyi koncert és előadás lesz, a programsorozat augusztus 9-én startol!

https://www.youtube.com/watch?v=dOrwo3Tyga4

A felhőtlen szórakozást biztosító programokból nem lesz hiány, többek között a Hoppál Mihály Band, Kardos-Horváth János, Bogdán Norbert, Színész Bob, Bettika Music, Erdős Virág, Muzsik és Volkova, illetve a ToSoDa Projekt szerepelnek a repertoárban.

https://www.youtube.com/watch?v=-rBsAEOlw4g

Stílusokat tekintve az alternatív zene, jazz, világzene, versmegzenésítés és a népzene jelenik meg, de hallhatunk klasszikus zenei vagy orgona koncertet is. A fesztiválon hangsúlyosan szerepel a képzőművészet, a meghívottak a népművészettől az absztraktig, sokféle irányzat képviselői, van köztük festő és fafaragó alkotó is. A zene és a kortárs irodalom találkozásaiban fogant produkcióknak szintén kiemelt helye van a programokban, illetve minden évben meghívást kapnak a jelen kortárs írói is. Különleges élményekkel várja régi és új rajongóit Csukás István, akinek ez alkalommal felnőtt verseivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők, melyek egy rendhagyó program, a Költősimogató keretein belül hangoznak el.

 https://www.youtube.com/watch?v=DH0pcP1Y9SA

Augusztus 11-én Bíró Lajos séffel is lehetőség lesz együtt főzni, a szóládi Turul panzió és kultteraszon egy különleges Halászlé workshop keretében! A szervezők kisgyermekes családoknak is lehetőséget szeretnének adni a kikapcsolódásra, feltöltődésre, ezért párhuzamos gyermek- és felnőtt táborok között is lehet válogatni. Lesz Hanghullám Dél-Balatoni Zenetábor, Bábos-Lábos Tábor, Jóga Tábor is, aki pedig lelki feltöltődésre vágyik, annak a Református udvar nyújt lehetőséget a letisztulásra,
megújulásra. A tudatos, felelős természetbarát gondolkodás idén is fontos üzenete a rendezvénynek, így a programok között helyet kapnak “zöld” kezdeményezések, előadások is.

 A fesztivál Facebook eseményéhez itt csatlakozhat!
Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..