Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionSPORT

Dakar Rally – Horváth Lajos már Limában, 6.-án indul a buli

Lali

Január 6.-án szombaton elrajtol a negyvenedik Dakar Rally, melyen Horváth Lajos terepmotoros révén a Motor & Verda Magazin is képviselteti magát. Laller-t kiemelt médiatámogatóként végigkövetjük, ő pedig motorján és zubbonyán is öregbíti a hírünket.

A #139-es rajtszámmal induló pilóta már január 1.-én hajnalban elindult a perui Limába, és tegnap már be is rendezkedett csapatával.

“Kézhez kaptam a motorom és már felállítottuk a szervizsátrat is. 23 fok van itt Limában, ami nem hőség, ennek ellenére iszonyatos ereje van a napnak, sikerült is kicsit leégnem. Egyébként minden rendben van, nehezen megy az átállás, de ezt leszámítva jól vagyok.” – vont gyors mérleget a váciak büszkesége.

Azért egy rövid csavargásra is jutott idő, Lajos olvasóinkra is gondolva lőtt egy pár remek képet, melyeket meg is osztunk veletek a lentebb található galériában.

A következő napokban eligazítás és gépátvétel, valamint adminisztratív teendők várnak a mezőnyre, hogy hatodikán a hivatalos rajtceremónia után nekivágjanak a versenyzők a 9000 km-es össztávnak.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..