Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionKULTÚRA

Dan Brown: Eredet

Eredet 1

Dan Brown maga a testet öltött legenda. Minden idők egyik legsikeresebb szerzője olyan műveket tudhat magáénak, mint A Da Vinci-kód, benne a kultikussá vált Robert Langdon professzor karakterével.

A kasszasiker nem merült ki az óvilág kutatójának egyetlen kalandjával, további bestsellerek is fémjelzik Brown vitathatatlan írói kvalitását. Sokunk számára ismerősen csenghet az Angyalok és démonok, Az elveszett jelkép, de az Inferno sem szorul különlegesebb bemutatásra. A híres professzor pedig nem pihen, Dan Brown Eredet névre hallgató legújabb kötetében ismételten nem mindennapi kalandokba keveredik.

Ezúttal a bilbaói Guggenheim Múzeumban folytatódik a szimbólumkutató Robert Langdon sztorija, ahová egy felfedezés bemutatására érkezik. A bemutató nem kisebbet állít, minthogy egy olyan dolgot tár majd a nagyközönség elé, ami mindörökre megváltoztatja és átírja a tudományok addig ismert világát.

A rendezvény házigazdája Langdon régi tanítványainak sorából kerül ki, méghozzá egy olyan valaki személyében, akit felfedezései és elgondolásai révén széleskörben megosztó egyéniségként kezelnek. Ez a bemutató estéjén sem változik, sőt! Egy rendkívüli áttörés lát általa napvilágot, melynek korszakos következményei lehetnek…

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..