FLYERZ REVIEW

Dance With ME a RIO-ban – techno rajongók éjszakája

IMG_8889

Szeptember 21-én debütál a Dance With ME országjáró partysorozata, melynek első alkalommal Budapest egyik legkedveltebb szórakozóhelye, a RIO ad otthont. Egy biztos, a techno és a hangulat is a maximumon fog pörögni ezen a jeles szombati napon. A buli fő attrakciója pedig nem más – dobpergés -, mint az argentin techno páros, Beico & MT93. Ezzel még közel sincs vége a felsorolásnak, még mindig tudjuk fokozni az este színvonalát egy tökéletes magyar lineup-pal, ugyanis a menet egész éjszaka dübörögni fog, melyet Andrewboy, Daniel Nike, Dj Christopher, Hiboo, Aydan és NoNameLeft is garantál.

A Beico & MT93 formáció nem véletlenül ismert és elismert a zeneiparban és a rajongók által, az Ő kis történetük alapján kijelenthetjük, hogy bizony meg is érdemlik ezt a sikert.

Ha megfordultál már a legnagyobb techno fesztiválok egyikén, mint például a Sonus- on, Tomorrowland-en, Awakenings-en vagy a Time Warp- on, akkor biztosan hallhattad felcsendülni a „Let there be dark” című szerzeményüket, hiszen teljesen meghódította az egész világot. A világ legismertebb DJ- i pörgették ezt a track-et, mint például Richie Hawtin, Adam Beyer, Carl Cox, Deborah De Luca vagy Charlotte De Witte. A Maurizio Tramontana és Tomás Ferrari által megtestesített techno duó, 2016 telén alakult Argentínában, ahol foglyul ejtette Őket a zene szeretete. Közös szenvedélyüknek köszönhetően a fejlődés útjára léptek és több hangszeren is megtanultak játszani – a gitározás, dobolás és zongorázás fortélyait is elsajátították. Ezek a hangszerek inspirálták Őket arra, hogy elkezdjenek zenéket alkotni. Fiatal koruk ellenére, Beico & MT93 formáció az egész világon jelentős benyomást tett a zeneiparra. Nem kellett sok idő, hogy hatalmas sikereket érjenek el és kialakítsák egyéni stílusukat. A kemény munka meghozta az eredményét, a világ legjobb lemezkiadói állnak értük sorba.

Ráadásul a magyar lineup is rendkívül színvonalasra sikeredett, hiszen a hazai büszkeségeink egyenként is megállják a helyüket. Andrewboy ugyanis mindent elért DJ-producerként Magyarországon, amit csak lehetséges – számtalan díj és saját album birtokosa, több budapesti klub rezidense és több zenei stílus mestere. Ezután már teljes mértékben koncentrálhat a nemzetközi karrierre, ahogy Daniel Nike és Dj Christopher is tette, miután a világhírű Phobiq kiadó felkérte Őket egy teljes album elkészítésére. A szeptemberi tánc keretein belül hallhatjuk majd további három techno nagykövet szettjeit is – Hiboo, Aydan és NNL csatlakozásával kiakad a technométerünk, ez 10000%!

Egy szó mint száz, ha egy kicsit is szereted a technot, vésd be a naptáradba azt a bizonyos szeptember 21-ei dátumot és menetelj egy óriásit a RIO-ban. Garantáljuk, hogy ez az éjszaka az emlékeidbe is fixen bevésődik.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .