IMG_7203

Hogy mi történik akkor, amikor egy Michelin-csillaggal díjazott séf és a kenyér találkozik? A szendvics kilép az átlagosság nehéz függönye mögül és megmutatja, hogyan néz ki legjobb napjain.

Itt művészetet falatozhatsz – és ezt értsd a szó legszorosabb értelmében!

Heiszler Olivér a kenyérszeletekre határok nélkül álmodta meg a különböző kultúrák ízeit, harmóniáját – szóval mondhatjuk, hogy a Dear Budapestben művészetet reggelizhetsz, ebédelhetsz és vacsorázhatsz. De el is viheted a szendvicseket – már csak mutogatni is megéri őket!

A hely, ahol késsel-villával állsz neki a szendvicsnek…

A gasztrobárban nem csak a food-design ösztönöz arra, hogy késsel-villával edd az ételt. Az atmoszféra és a hangulat koronázza meg ittléted – hogy a kenyér méltán érezhesse: itt Ő a sztár! Szóval, ha egy fancy helyre beülve dolgoznál, bekapnál pár szokványosnak nem mondható falatot, vagy innál egy italt a munka után, a Dear Budapest kielégíti minden gourmet igényedet és kíváncsiságodat! És persze az ismerőseidét is…

 

Cím: Veres Pálné utca 16., Budapest, V. kerület

Nyitva tartás: Hétfőtől Péntekig: 11:00 – 19:00, Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

Elérhetőség: + 36 70  579 0908

Facebook

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin szeptember-októberi számában is!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .