1

Deep Burger a hely ahol belekóstolhatsz Amerikába. Prémium alapanyagok, igazi street food életérzés. Ráadásul a belvárosban 9 Deepet is találsz karnyújtásnyira.

Az első üzlet két éve nyitotta meg ajtajait az Akácfa utcában, mely először sörözőként üzemelt, azonban a vendégek részéről felmerült az igény, hogy harapnivaló is legyen az italok mellett. És ekkor jött a hamburger gondolata, egy olyan kategória, amellyel nagyon nehéz mellélőni.  Összehoztak pár receptet, melyek egyből népszerűek lettek, így a következő helyiséget már a burger vonalra építették. A Jókai utcai üzlet bárfunkcióval is kiegészült: napközben kávézóként és étteremként működik, majd éjszakára átalakul, hogy ki tudja elégíteni a szórakozni vágyók igényeit is. Itt egyébként néhány magyaros fogás és wrap is várja a betévedőket.

A sikerlavina csak ezután kezdett igazán beindulni: sorra nyíltak az újabb és újabb Deep Burgerek, immáron a Stiflerrel is karöltve. Az Erzsébet körúton egy gyorséttermes feelinget teremtettek meg. A jó ebben az, hogy nem kell a pultnál várni, hanem kapsz egy csipogót, mely jelez, ha kész az étel. Az Akácfa utca 56. szám alatti üzlet az Instant-Fogasház vonalra épít, míg a Klauzál utcában két romkocsmában, a Füge Udvarban és az Udvarromban is megkóstolhatjátok burgereiket. A Dob utcai Deep Burger inkább estére telik meg, a környékbeli bulizók szívesen térnek be ide bekapni valamit. A vendégkör rendkívül változatos: környékbeli szolgáltatók, vendéglátók és fodrászok is a Deepbe járnak éhségüket csillapítani.

A hamburgerek 100%-ban saját készítésűek: mind a húst, mind a zsemlét házilag állítják elő. Az árak középkategóriába tartoznak, viszont nem spórolják ki a burgerekből azt, ami odavaló. 180 grammos húspogácsákkal dolgoznak, a kecskesajtot termelői kisboltból szerzik be, a gallonos kiszerelésű barbecue Amerikából jön. A burgerek ízvilága nincs túlgondolva, a hangsúly inkább az összetevők minőségén van. Egy szendvicsbárt is indítottak, ahol egy kicsit könnyebben értelmezhető világ létrehozása volt a cél. Itt olyan egyszerűbb ételeket kóstolhattok, mint a Pulled Pork vagy a Csirkés Szendvics. A Hatsajtos egy kis kuriózum: az az érdekes benne, hogy minden egyes harapással egy másik íz jön elő, sorba vannak rendezve a sajtok.

Az éttermek túlnyomórészt a VII. kerületben találhatóak meg, de tervbe van véve egy budai egység nyitása is. Vannak havi akciók is: ha valamelyik sikeresebb lesz, az az állandó étlapra is felkerül. És hamarosan egy minőségbiztosítási zöld számon számolhattok be pozitív vagy negatív élményeitekről nyitvatartási időben. Ha pedig nincs kedvetek otthonról kimozdulni, házhoz is rendelhetitek kedvenc burgereinket. A kiszállítás teljesen lefedi az V., a VI. a VII. ill. a XIII. és VIII. kerület egyes részeit. A napokban nyitott legújabb üzletük, amely az Erzsébet krt. 26. szám alatt található meg.

A Deep Burger is részt vesz a Street Food Éjszakáján, szóval 2017. november 17-én megtalálhatod majd őket ezen a fergeteges rendezvényen.

Deep Burger

📞 70/773-41-21 vagy 06-1-613-4910

www.deepburger.hu

😋Deep Burger by Stifler Bp. Erzsébet krt. 19.
😋Deep Burger Oktogon Bp. Jókai u. 1.
😋Deep Burger Dob 20 Bp. Dob u. 20.
😋Deep Burger by Stifler Home Bp. Akácfa u. 54-56.
😋Deep Burger by Stifler32 Bp. Rákóczi út 32.
😋Deep Burger Akác Bp. Akácfa u. 12-14.
😋Deep Burger by Füge Bp. Klauzál u. 19.
😋Deep Burger Extra Bp. Klauzál u. 21.
😋Deep Burger by Rutin Bp. Erzsébet krt 26.
😋Deep Sandwich Bp. Erzsébet krt 36.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .