Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionGASZTRO

Diamante Fagyizó – a város édes ékköve

Diamante_Fotor

Sajnálattal tudatjuk Veletek, hogy amennyiben a cudar tél folyamán nem kóstoltátok meg a Diamantéban a kézműves téli fagyit, akkor ez most már nem annyira aktuális (bár, miért is ne?!). Annál nagyobb örömmel jelentjük viszont, hogy a látszat ellenére mindjárt itt a fagylaltszezon! Áprilistól 44 féle fagylaltból válogathattok a XI. kerületi fagyizóban, melyek mindegyike helyben készül, gondos kísérletezések eredményeképpen.

Köztük az elmúlt Év Fagylaltja versenyek dobogósai és egyben favoritjai: a Fenyőmagos Sós Karamell, a Pikáns Házi Joghurt, és a különdíjat érdemelt Narancsos Bazsalikomos Csokoládé! Ó, édes élet! Érdemes kivárni azt a kígyózó sort, mert ebben az édességlaborban már több mint 150 ízkombináció látott napvilágot! Hát, igen. A diétának ezzel lőttek. De sose bánjátok, ha felszalad pár gramm – az endorfin többet ér! Ebbe a sorba jó lesz beállni, ígérjük!

Cím: Rétköz utca 47., Budapest, XI. kerület
Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap 10:30-21:00
Elérhetőség: + 36 30 230 3431
Facebook

 

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin 2018 április/májusi számában is!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..