facebook_event_166601647216636

Imádott DJ Antonyonktól megszokhattuk a maximális minőség és a dinamizmus mellett azt a hamisíthatatlan exkluzivitást, ami 20 éves pályafutása során már a védjegyévé vált. Ennek szellemében készül nagy kedvencünk 40. születésnapi partijára, melynek alkalmából vele ünnepelhettek augusztus 12.-én a RIO-ban, stílusosan az elmúlt 20 év legnagyobb kedvenceivel.

1997 óta pörgeti a korongokat, melyeken több generáció nőtt fel.  Először kisebb budapesti klubok rezidenseként játszott, majd  a Nyugati pályaudvar melletti Bahnhof következett, ahol a legjobb vágányról indult el karrierjének gőzöse, ami a mai napig varázslatos pályán robog.

2004-ben született meg első mix lemeze, a Cafe Del Rio 2004 Summer címmel, ezt a  My House Summer 2007 lemez követte.  2005 óta dübörög rádiós karriere is, melyet a Rádió1 Disco’s Hit műsorában kezdett, amit 2013-ban a 89.5 Music FM sztár dj csapatában folytatott. Emellett Bárány Attilával és a Flamemakers-szel megalapították B-sensual néven első lemezkiadójukat, melyet 2011-ben sajátjára, a Be Famousre váltott. Egyik legnagyobb munkáját Bárány Attilával és Jovánnal közösen készítették el, ami nem más, mint a White Angel Club of Elegance mix – amit azt hiszem sokan agyon hallgattunk az évek során.

Antonyo azon kevés magyar lemezlovas egyike, akinek volt szerencséje több kontinensen is zenélni.  Megfordult vele együtt a Föld is, amikor a legvadabb mixeit a Spark Clubban Pekingben, az Exclusive Clubban az olaszországi Lanaban és a Club Coutureben Bécsben játszotta.

Olyan legendás hazai szórakozóhelyek rezidenseként ismerhettük meg, mint a White Angel, a Studio, a Bed Beach  vagy a belvárosi Moulin Rouge, de a RIO-nak is meghatározó alakja volt éveken keresztül egészen annak megnyitásától.

Pont ezért lesz annyira különleges ez az éjszaka, mert két álomszerű életút fonódik össze a csillagos ég alatt. Éld át Te is ezt az élményt a város legrégebb óta üzemelő szabadtéri klubjában, a RIO történetének legnagyobb parti himnuszaival, nyarainak legszebb dallamaival DJ Antonyo és barátai tolmácsolásában. Az éjszakai élet legmeghatározóbb alakjai is velünk ünnepelnek, így többek közt Bárány Attila, aki nem csak mestere és mentora kedvencünknek, de mondhatni a második apja is, pont ezért hívja Antonyo a mai napig Faternek Bárányt. De a jeles alkalomból fellép szintén jó barátja Nigel Stately, a legrégebbi RIO-s rezidens Mr. Kaufer és Music FM-es barátja Willcox is.

Fokozva a szülinapi hangulatot a RIO pazar-pompás ünnepi dekorációba öltözik, a vendégeket Freixenet welcome pezsgő várja, a VIP-ban ezüst tálcán szolgálják fel a MAXSPORT különleges fitness édességeit kényeztetésként, míg a Gilda Maxnak hála a legcsinosabb és legszebb fitt hölgyek mellett a legellenállhatatlanabb és legsármosabb urak is velünk szórakoznak majd.

Éljük át újra Antonyoval az elmúlt 20 év önfeledt szórakozásának életérzését a RIO-ban augusztus 12.-én az Antonyo Birthday & RIO Classic Partyn!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .