FLYERZ REVIEW

Dj doTi : Maximalista vagyok magammal szemben!

flyerz interjú dj dotiflyerz interjú dj doti

Magyar nők híresen szépek, ez vitathatatlan. Sokaknak emiatt komolyan meg kellett küzdeni azzal a sztereotípiával, hogy nem a tehetségükkel, hanem a külsejükkel szeretnének érvényesülni ebben a szakmában. Dj doTi-val beszélgettünk az Éjjel Nappal Budapest egykori Zsófijával.

A követőid hogyan fogadták a hírt, hogy lemezlovasként folytatod a pályafutásod?
Picit féltem, milyen lesz a fogadtatása, hogy ezt a pályát választom, mert egy sorozatszerepen keresztül ismertnek lenni ma Magyarországon, legalább annyira hátrány, mint előny. Azonban pár héttel ezelőtt indítottam egy csatornát a legnagyobb közösségi oldalon, ahol tudom tartani a kapcsolatot a követőimmel és nagy meglepetésemre szinte mindenki nagy örömmel fogadta, támogatásukról biztosítottak és folyamatos az érdeklődés, mikor-hol fogok játszani legközelebb. Nem könnyű egy teljesen új szakmát elsajátítani és rutint szerezni benne, hihetetlen erőt adnak ezek az emberek nap, mint nap!

_60A1412
Már az Éjjel-Nappal Budaspestben is dj-t játszottál. Mennyiben befolyásolta ez a döntésed, miszerint valóban dj szeretnél lenni?
Őszintén szólva az egésznek ez volt a motorja 🙂 Szórakozó fiatalként mindíg felnéztem a lemezlovasokra, az Ő kezükben volt az egész este irányítása és a feleősség is, hogy jó hangulatot varázsoljanak több száz kikapcsolódni vágyó ember számára. És valóban varázsoltak! Kisvárosi lányként elérhetetlennek tűnt számomra, hogy bármikor is kapcsolatba kerüljek ezzel a szakmával.
És akkor jött az Éjjel-Nappal Budapest, ahol a szerepem miatt végre lehetőségem nyílt lépésről-lépésre megismerkednem a zenélés szakmai fogásaival és egy picikét belelátni ebbe a világa. Ebből nagyon hamar szerelem lett, ekkor döntöttem el, hogy a sorozat után mindenképpen szeretnék ezzel komolyabban foglalkozni.
CD vagy pendrive?
Én azt gondlom, hogy ha haladhatunk a korral, miért ne éljünk a lehetőséggel?! Minden tiszteletem azoké a lemezlovasoké, akik a régi időkben, vagy akár a mai napig bakelit lemezekről játszottak, de úgy gondolom, hogy azért a modern technika is bőven tartogat új kihívásokat.
A Mixdown iskolásban, ahol dj-ként végeztem, mi is úgy kezdtük a tanulást, hogy letakart kijelzővel, fülre állítottuk össze a zenéket, hogy érezzük úgy a zenéket, mintha vinylről kellene játszanunk.
Az usb használata azonban gyorsabb mixelést tesz lehetővé, könnyebb beépíteni acapellákat a szettbe és hot cue-k segítségével sokkal nagyobb szabadságot kapunk.
flyerz interjú dj doti
flyerz interjú dj doti
Mi a véleményed a magyar női lemezlovasokról?
Magyar nők híresen szépek, ez vitathatatlan. Sokaknak emiatt komolyan meg kellett küzdeni azzal a sztereotípiával, hogy nem a tehetségükkel, hanem a külsejükkel szeretnének érvényesülni ebben a szakmában. Ez persze az élet bármely területére vonatkozik, nem csak erre a szegmensre. Én örömmel látom, hogy sok magyar lemezlovas hölgynek, sikerült kitörni ebből a skatulyából és komoly karriert befutnia itthon és külföldön is. Ugyanez a harc vár rám is, állok elébe!
Hogyan tovább?
Tovább azon az úton amin elindultam! Maximalista vagyok magammal szemben. Rengeteg gyakorlás, mindíg van hova fejlődni és tanulni másoktól!
Itt követheted Dj doTi-t: https://www.facebook.com/DjdoTiOfficial

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .