SPORT

Dögös dívák anyaszerepben – színész gyermekeikkel

Screen shot 2016-03-01 at 19.00.56

a-fitness-ejszakaja-aprilis

Kiváló magyar művésznők, akikért még eggyel (vagy kettővel!) több okunk van rajongani. Három igazi díva következik, akiknek gyermekei sikeres ifjú tehetségnek számítanak a hazai színészvilágban, és akik valódi korára kizárólag már felnőtt gyermekeik emlékeztetnek. Fittek, egészségesek és olyan jó együtt látni őket!

baronits_gabor_ungar_insta
kép: Baronits Gábor és Ungár Anikó / Instagram

Tudtad, hogy Ungár Anikót (67) Párizsban és Bécsben is a világ legjobb bűvésznőjének választották? Ragyogó pályafutásához és mindig remek formájához biztosan remek alapot jelentett anno az Artistaképző elvégzése, de a bűvésznő manapság sem lustálkodik: kedvenc mozgásformája a tenisz, de edzőteremben is hetente többször megfordul. Fia, Baronits Gábor (26) a Jóban-rosszban szappanopera szereplőjeként körülrajongott színész. Anikó egyetlen fia Baronits Zsolttól, a legendás Syrius zenekar alapítójától született.

4
kép: Bánsági Ildikó és Gáspár Kata / Nők Lapja Café

Bánsági Ildikó (68) a legnagyobb színésznőink egyike, bánhatja (és sürgősen pótolja), aki nem látta még őt színpadon! Meryl Streep és Diane Keaton magyar hangja bőven tesz is azért, hogy ilyen jól fessen: rossz időben nagy híve a konditermes edzéseknek, egyébként úszni jár, és lelkes kutyatartó, egy német juhász szerető gazdája. Lánya, a dögös vörös Gáspár Kata (28) szintén színész – nem kisebb művészünk, mint Gáspár Sándor az édesapja. A két híres színész másik gyermeke, Gáspár Gergő zenész, aki a 2013-as X-Faktorban is feltűnt zenekarával. 

1780710_10203329034292292_1654938266_n
kép: Papadimitriu Athina, Magyar Réka, Trokán Nóra, Trokán Anna / Facebook

Papadimitriu Athina (61), az érces hangú énekes-színésznő valódi igazgyöngy a hazai hírességek körében. Hangos, szókimondó, nem mellesleg pedig istenadta tehetség. Ha mozgásra vágyik, nála csakis a jó levegő és állatai jöhetnek szóba. Imád lovagolni, kutyája pedig egy tündéri fehér puli, aki a Büszke névre hallgat. Két idősebb lánya is foglalkoztatott színésznő, Trokán Anna (31) és Trokán Nóra (29) (természetesen) Trokán Pétertől születtek; harmadik lánya a jóval fiatalabb Magyar Réka. Mindannyian nagy állatbarátok, és valahogy nagyon szimpatikusak. Nem igaz?

Vegyél példát mosolygós és fitt hírességeinkről, és válaszd te is a sportos életmódot! Ha még nem köteleződtél el egy bizonyos mozgásforma mellett, vagy egyszerűen csak kipróbálnál mást is, látogass el velünk a FITNESS ÉJSZAKÁJÁRA!

KEZDD EL!

Az első lépések mind ijesztőnek tűnnek, de csak kezdd el, nyomd a START-ot! Hiszen már vártak Rád, egyenesen büszkék Rád, segítenek majd Neked és ott lesznek Veled, míg el nem éred a célod.Tudod miért? Mert végre ELKEZDTED! A Flyerz bemutatja: A Fitness Éjszakája – Megmozgatjuk a várost!2016. április 16-án már 16:00-tól országszerte!Részletek: https://www.facebook.com/events/749536058510550/

Közzétette: Flyerz Magazin – 2016. február 17., szerda

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .