FLYERZ REVIEW

Dögös, szenvedélyes és a szülinapját ünnepli

julia-carpenter-szulinap-play

Nemzetközileg elismert DJane, ördögien technikás EDM-angyal, a hazai klubélet legmarkánsabb nőalakja. Dögös, szenvedélyes, a modern idők lüktetését érző house zenében utazik, karrierje 2005-ös színre lépése óta változatlanul ível felfelé. Hogy ki ő? A személyleírás egyetlen hölgyre illik, ő Julia Carpenter.

julia-carpenter

A siófoki születésű, korábban teniszezőként ismert DJane-t az ütők letétele után olyannyira beszippantott a zene és a klubélet, hogy a DJ iskolától meg sem állt addig, amíg 2011-ben a Magyar Lemezlovas Egyesület megválasztotta az év felfedezettjének. Rendszeresen lép fel a legexkluzívabb budapesti és vidéki klubokban és már kezelésbe vette a Balaton Sound és a Tomorrowland közönségét is. Neve olyan nagy külföldi előadókkal hozható összefüggésbe, mint Afrojack, Laidback Luke, Fedde le Grand vagy Axwell, akiknek rendszeresen remixel vagy éppen ő biztosítja kellően meleg hangulatú warm up-ot.

Hazai projektekben is rendszeresen szerepel: 2012-ben közös számot készített Curtis-szel Nevetünk a napra címmel, aminek munkálatai után profihoz méltóan, nagyon szimpatikus módon nyilatkozott Facebook oldalán: “Szeretném megköszönni Curtisnek a közös munkát, emelem kalapom a tehetsége és a profizmusa előtt, további sikereket Neked…!”

2011-ben a Drum & Piano projekt dinamikus hangzásvilága is megihlette őt, így került kapcsolatba Havasival és Endivel, akikkel együtt megindító produkciót hívtak életre.

Julia Carpenterről még egy valamit nagyon fontos tudni: imádja a barátaival együtt megünnepelni a szülinapját. Minden évben novemberben összehívja lemezlovas barátait, kollégáit, akikkel együtt igazi tombolással emlékeznek meg születése napjáról, melyre Téged is szeretettel várnak!

julia-carpenter-b-day

►JULIA CARPENTER & Friends ► The Birthday edition ► 11.28.

“Novemberben már hagyományos módon szülinapozunk egyet! 🙂
Hogy igazán családias legyen a buli, velünk tart majd néhány lemezlovas barátom – kollégám is.”

►LineUp:
Julia Carpenter
Lacora
Edo Denova
Twins
Kevin Show
Ricardo
JustinCase

► Belépő:
Hölgyeknek INGYENES
Uraknak éjféig INGYENES utána 1000 Ft
VIP: 5000 Ft, amelyből 2000 Ft lefogyasztható
Korhatár: 17 +
VIP: 20 +

►Belépés kizárólag személyi igazolvánnyal vagy jogosítvánnyal!
►A beléptetés jogát fenntartjuk!
►Face control & dress code!

►Oszd meg velünk is a buli legjobb pillanatait a Club Play Instagramján a#clubplay #clubplaybudapest hashtag-ek használatával! ►
instagram.com/clubplaybudapest/

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .