Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
GASZTRONIGHTSHIFT

Dúl a láv és már mi is táncolunk az EFOTT-on!

2016_efott

A szerdai pusztító erejű vihar és a hidegfront becsapódása után ma újra napos idő és kellemes hőmérséklet köszöntötte a fesztiválozókat az EFOTT-on, a buli változatlanul pörög tovább. Ma este a fesztivál egyik legjobban várt külföldi fellépője, a Rudimental lép majd színpadra, több tízezer lelkes rajongó legnagyobb örömére.

Dúl a láv!

Van, akinek kikapcsolódást, másoknak aktív sportolást, megint másoknak kulturális feltöltődést, strandolást vagy éppen relaxációt jelent a fesztivál. És két embernek jegyességet. Anita és Árpi a 2014-es miskolctapolcai EFOTT utolsó napján talált egymásra, amikor a fiú a buli hevében egyszer csak rámutatott a lányra: „Te leszel a feleségem!”. Az önbeteljesítő jóslat működni látszik, Árpi megkérte Anita kezét, stílusosan az idei fesztiválon.

Mi közben eszünk és táncolunk

2016_zabáljcsak

A Fylerz Street Food Udvart is megtépázta kissé a szerdai természeti csapás, úgyhogy csütörtökön teljes gőzzel folyt a munka, hogy mindent helyreállítsunk. Szerencsére a street food autók is megúszták komolyabb károk nélkül, így a hétvégi hajrára már mindenki teljes erőbedobással készül. A Zabáljcsak szmókere plafonig pakolva süti a húsokat a pulled pork szendvicsekhez, a Kanálgép szünet nélkül gyártja a húsgolyónak valót, a Burger House kézműves hamburgereihez teljes tárházát sorakoztatja, míg a Kolbice már izzítja a sütőt a grillkolbászoknak. Nálunk ember nem marad éhesen az EFOTT-on, ez egyszer biztos!

“Jó ebédhez szól a szett”

Külön pacsi jár annak, aki tudja, honnan idéztünk, ám a lényegen ez mit sem változtat, akkor igazi a lakoma, ha közben szórakoztatják az embert. Ez pontosan így fog történni a Flyerz Street Food Udvarban is az EFOTT-on, hiszen pénteken és szombaton is délután 4-től DJ-k veszik át az uralmat az udvar fölött.

A Mixdown DJ School kiváló minősítéssel végzett hallgatói mindkét nap egészen hajnal 2-ig keverik majd a finom house track-eket, hogy könnyebben menjen a rágás, majd az emésztés és végül a letáncolás folyamata. A lemezjátszók mögött pénteken Tomas Walley, Ben Nyler, Steelor és Kindergizer, szombaton pedig Linus, Freerider, Luke Ventres és Mr Spoon, akik nem hagynak senkit sem jó hangulat és kellemesen lüktető ritmusok nélkül.

Szóval várunk mindenkit szeretettel pénteken és szombaton finom ételekkel és zenével-tánccal a Flyerz Street Food Udvarban, az EFOTT fesztiválon!

mixdown

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..