Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓSPORT

Duna átúszás, hegyi kerékpár kalandok és MotoGP közvetítések után, Sebestyén Peti készen áll a portimaoi versenyre

SebestyenAB3Z3587

Letelik végre a nyári szünet és a 2 hónapos pihenő után Portugáliában, Portimao pályájára tér vissza a Supersport Világbajnokság mezőnye. Sebestyén Petinek aktívan teltek a napjai versenymentes időszakban is, ha nem éppen MotoGP-t közvetített a motorozás mellett más sportágakban kereste az adrenalint. Új csapatával a PTR Hondával augusztus közepén volt egy két napos tesztjük, ahol jó pár beállítást kipróbáltak és még jobban összeszokhatott az új Honda CBR600 motorjával. A motorozás mellett egy Honda 125 és Honda 1000 motorral készült különböző gokart pályákon, hogy minél jobban gyakorolja a technikai apróságokat és dinamikát, amit aztán a versenyen, nagy pályán is alkalmazhat majd.

“Nagyon várom, hogy végre újra motoron üljek és versenyezzek. Misano óta erre várok, mert ott iszonyatosan élveztem a szereplést az új csapattal. Volt egy 2 napos tesztünk, ami elég bíztatóan sikerült, úgy érzem sikerült fejlődni és felzárkóznom a csapattársamhoz Kyle Smith-hez. Szeretnék jobb eredményt elérni, mint Misanóban. Ehhez a legfontosabb, hogy nyugodt maradjak és alázattal dolgozzunk egész hétvégén és az eredmény akkor úgy is jönni fog. A nyáron próbáltam minden időmet a felkészüléssel tölteni, sokat motoroztam és próbáltam minél több aktív kihívást találni, ilyen volt például a Duna átúszás és a Pilis hegyikalandok is. Most úgy érzem fizikálisan és mentálisan is jó formában vagyok.” mondta a Sport&Events Management pilótája.

https://www.youtube.com/watch?v=fKPw37Xz75k

A motorozás mellett, rengeteg erőnléti, funkcionális edzés és a Fit4Race program segített Petinek a minél sikeresebb felkészülésen. Innentől rajta és a csapatán múlik, hogy sikerül majd a portugáliai futam, ahova menedzsere Stefano Favaro is elkíséri.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..