Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
GASZTROPROGRAMAJÁNLÓ

Edd fel a várost megint! – Fogyaszd el az utolsó menüt az 5. Street Food Éjszakáján!

léhűtő

Mi, itt a Flyerz Magazin szerkesztőségében mindig is szerettük a gyomrunkat. Imádunk enni, de ezalatt nem csak a szokványos „funkcionális evést” értjük ám: az ízeket, a harmóniát, a minőséget és a kreativitást kerestük és keressük rendületlenül.

Ezért fogtunk bele küldetésünkbe 2015-ben, melynek eredményeképpen decemberben megszületett az első Street Food Éjszakája. Emlékeztek? A dolog olyannyira sikeres volt, hogy robbanásszerűen nőtte ki magát egy valóságos mozgalommá! A hazánkban dinamikus fejlődésnek induló gasztro-műfaj kedvelői, követői és művelői egy óriási, családi közösséget formálva szolgálták egymást – a vendéglátók és truckok folyamatos újdonságokkal látták el az éhes szájakat, míg a vendégek pozitív visszajelzéseiből rohamosan gyarapíthatták vállalkozásaikat és növelhették népszerűségüket.

Ez a hambi – például – egy olyan finomság, amit tuti nem érdemes kihagyni a Street Food Éjszakáján! (Fotó: Csiki Vivien Photography)

Közben sokakban felmerült: szükség van tulajdonképpen a street food-ra? Mire jó ez az egész? A válasz – nem csak számunkra – egyértelmű igen. Mert ezek a száraz tények: piszok gyors világban élünk és sajnos vagy nem sajnos, sokszor rákényszerülünk a „gyors” étkezésre. A street food változatos irányzatának Magyarországra való betörése azonban nem pusztán szükségszerű volt. Magával hozta ugyanis az összes pozitív mellékhatását: hogy a „kézben vihető étel” nem egyenlő a minőségi romlással, az egészségtelen étkezéssel! Sőt, mi több!

Az utóbbi évek során négyszer rendeztük meg a Street Food Éjszakáját. Évről évre egyre többen ettétek fel a várost, és ennek (csak) jó okai vannak! Az „utcai kulinária” hazai képviselői minden évben megmutatták, hogy képesek a minőség mellett a folyamatos újításra, a kreativitás magasabb szintjeinek megugrására. Ezzel bebizonyították, hogy vállalkozásaiknak igenis van létjogosultsága a piacon. Ti pedig bebizonyítottátok, hogy hálás közönség vagytok és kíváncsiságotok csillapíthatatlan.

A street food nem feltétlen egészségtelen, sőt…! (Fotó: Csiki Vivien Photography)

Pont annyira, mint a mi kutakodásunk a legjobb street food-okat nyújtó éttermek után. Ezért 2017. november 17-én ismét, immáron utoljára hozzuk el Nektek az 5. Street Food Éjszakáját – az utolsó menüt, mely minden eddiginél finomabb és változatosabb lesz a megszokott 20-50 %-os kedvezményekkel!

A célunk még mindig ugyanaz, a kínálat viszont folyton-folyvást változik: mi mutatjuk az irányt és a street food budapesti térképét, Ti pedig most különleges összetevőkkel – is – találkozhattok majd a csatlakozó éttermek gasztro-arcainak jóvoltából! Természetesen az ízletes étkek most is kiegészülnek majd a legkiválóbb kézműves sörökkel és üdítőkkel.

Mindenki azt kapja, amit megérdemel. És amit a Street Food Éjszakáján prezentálnak. (Fotó: Csiki Vivien Photography)

Nincs más hátra, mint hogy azt kívánjuk: zárjuk ezt a sikeres rendezvénysorozatot méltóképpen, gyertek el minél többen, hozzátok a haverokat, családot, gyerekeket és még egy embert, és egyétek fel újra a várost november 17-én!

Induljon az 5. Street Food Éjszakája – az utolsó menü! Jó étvágyat!

A kedvezményeket kínáló Partnerekről hamarosan tudósítunk, és természetesen megtaláljátok majd Őket a Flyerz Magazin következő számának Street Food mellékletében is!

Csatlakozz Te is az 5. Street Food Éjszakájához, és fald fel az utolsó menüt!

Facebook esemény

 

 

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..