FLYERZ REVIEW

Édes törődés, dobozba zárva

imp4

Virágot a virágnak?! – na ne már, annyira lejárt! Mi tagadás imádjuk, ha meglepnek egy szál, egy csokor vagy a modern divathullám jegyében egy doboz virággal, de van valami amit a virágnál is jobban szeretünk: a csokoládé. Ránk virradt egy varázslatos új kor hajnala, amikor a legédesebbeknek a legédesebb dolog jár és végre nem csak a hölgyek kaphatnak extra fancy, szuper stílusos és Instagram poszt-gyanús ajándék dobozt tele gyönyörrel!

Nemrég nyitotta meg kapuit az Imperial Cream & Sweet – vagy mondhatjuk úgy is, hogy a budapesti mennyország. Ez egy olyan hely, ahol elénk tárult a világ minden kincse, méghozzá édesség formájában. Amellett, hogy odabent a legédesebb vizuális élmény fogadott bennünket, álomszép kilátás tárult elénk a különleges budai üzletből kisétálva. A Sweet Box-okat szinte életre keltette a forró csokoládé illata, ami azonnal felébresztette legmohóbb énünket! Egy kis kóstolás és pár ízorgazmus után arra jutottunk, hogy a legjobb ami történhet velünk, az egy Sweet Box! De miért jobb, mint egy virágokkal teli doboz?

Hosszú távú örömforrás

A vágott növények bizony hamar elhervadnak, ezért a pompázó rózsa boxok előbb-utóbb a polcon kötnek ki és az élmény amit adnak, a szirmokkal együtt elhalványul. Ha viszont Sweet Boxunk van és okosan osztjuk be a tartalmát, akkor minden alkalommal a csillagos égig lövi majd az örömhormon szintünket, ahányszor kibontjuk.

Nem tudsz mellélőni vele

Virágszimbolika, színek jelentése, mit mondanak a női magazinok vagy a csillagok – ezer dolog miatt lehet rosszul dönteni egy virág mellett. A csokiba nem tudsz belemagyarázni semmit! Adhatod férfinak és nőnek akár szereteted, elismerésed vagy köszöneted jeléül, bármilyen alkalomra a bocsánat kéréstől a születésnapig.

Jöhet újra és újra, meg újra!

Valahogy a virágdobozokat körüllengi valami megmagyarázhatatlan varázslat, ami miatt minden nő titkon vágyik rá, de ez a vágy ki is elégül egy doboz után. A nasi más téma, mert abból sosem elég! Jöhet bármikor, egyszer ilyen, másszor olyan fajta, először kicsiben, utána nagyban, kezdetként kerek vagy szögletes, majd a dolgok előrehaladtával szív alakú dobozba zárva.

Ha szeretnél a Mikulás puttonyánál is gazdagabban megpakolt meglepetést, akkor a Sweet Boxot neked találták ki! A szeretet kifejezése csokoládéba zárva az egyik legédesebb ajándék, amit ember kaphat és adhat. Osztozni az örömben úgy, hogy nem csak a szívünk és a lelkünk, de minden egyes falat után a hormonjaink is együtt táncolnak, egy olyan remek élmény, amit egy Imperial Cream & Sweet boxba rejtve közösen átélhetünk.

Facebook: https://www.facebook.com/imperialcreambudapest/
Cím: 1013 Budapest, Lánchíd utca 15-17.
Instagram: imperialcream

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .