Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
EgyébFlyerz SelectionGASZTROPROGRAMAJÁNLÓTrend & Beauty

“Egy jó sült kolbászért a világ végéig is érdemes elsétálni…” – szól a mondat. De ki is mondta ezt? Nagyon sokan mondták már, de nem biztos, hogy tudták merre induljanak.

flyerz

Most megmutatjuk nekik!

A belváros szívében egy kis utcában megnyílt az, amire már régóta vágytak Budapest igazi sült kolbász kedvelői: egy hely, ahol a sült kolbász egyenesen a sütőből, frissen készítve, savanyúsággal, házi pikáns szósszal és friss kenyérrel vagy fűszeres burgonyával kerül az asztalunkra! A sült kolbász ízének harmóniájában elveszve egy teljesen új gasztronómiai élmény vár ránk, amit csak fokoznak azzal, hogy a kolbász mellé egyedi aszalt szilvás szószt is lehet kérni!

Aszalt szilvás szósz? Igen! Elképesztően hangzik, de meg kell hagyni, hogy az íze is elképesztő, főleg hogyha nem a sült kolbász mellé, hanem a Kolbász Box által megalkotott és csak náluk kapható Igazi Sült Kolbász Burgerbe öntve kérjük! Az Aszaltszilvás Kolbász Burgert cheddar sajttal, dijoni mustárral és rendkívüli jó kedvvel rakják össze nekünk egy kulináris kolbász élményért!

Ha valami újdonságra éhezel és szereted a minőségi, jól fűszerezett és mind állagában mind ízében tökéletesre sült kolbászokat, akkor egyértelmű, hogy az 5. kerületi Irányi utcában lévő Kolbász Box a Te törzshelyed lesz, hiszen itt mindaz megvalósul amit nagyapáink idejében is Igazi Sült Kolbásznak hívtak!

Cím: 5. kerület, Irányi utca 5.
www.kolbaszbox.hu

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..