FLYERZ REVIEW

EGY KIS SZÍVESSÉG (16)

SF_B1_Online

Mindenkinek vannak sötét titkai…

 

Stephanie (Anna Kendrick), az egyedülálló vlogger anyuka nyugodt, kisvárosi élete egy csapásra megváltozik, mikor megismerkedik a gyönyörű és titokzatos Emilyvel (Blake Lively). Egy nap Stephanie-t felhívja újdonsült barátnője és egy kis szívességre kéri, ami váratlan események sorozatát indítja el.  Emily rejtélyes módon eltűnik és az aggódó Stephanie videós blogja nézőihez valamint Emily jóképű férjéhez, Seanhoz (Henry Golding) fordul segítségért. Az eltűnt nő utáni nyomozás során sötét titkok kerülnek a felszínre, ami meghökkentő fordulatot hoz mindenki életébe.

 

Darcey Bell nagy sikerű, briliáns regényéből készült misztikus thriller váratlan fordulataival, stílusos képi világával, feszes tempójával az első perctől az utolsóig fogva tartja nézőjét. 

Anna Kendrick és Blake Lively párosa remekel Paul Feig, a Női szervek, a Kém és a Koszorúslányok rendezőjének legújabb filmjében, aki ezúttal nem fél megmutatni a sötét oldalát. 

 

 

 

Eredeti cím: A Simple Favor

Műfaj: thriller/krimi

Bemutató dátum: 2018. szeptember 13.

Korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált

 

 

Rendezte: Paul Feig

Darcey Bell regénye alapján a forgatókönyvet írta: Jessica Sharzer

Operatőr: John Schwartzman

Zene: Theodore Shapiro

 

Szereplők: Blake Lively, Anna Kendrick, Linda Cardellini,

Rupert Friend, Eric Johnson, Henry Golding

 

 

https://www.facebook.com/freemanfilmhun

 

https://www.asimplefavor.movie/

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .