Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
GASZTRO

Egy olyan vacsora ajánlat, aminek nehéz ellenállni

_7503538

Nem bírunk ellenállni a kísértésnek, hogy számot adjunk egy olyan ínycsiklandó ajánlatnak, amit a neten találtunk. Ez a hívogató szövege: „Áprilisban is ünneplünk: kérem szépen, 26 évvel ezelőtt nyílt meg a Harapó Mókus Étterem!

Ennek apropójából a trendi, fiatalos de mégis hagyománytisztelő környezetben köszöntjük Vendégeinket egy imádnivaló születésnapi ajánlattal. Felújított, de mégis klasszikus magyaros fogásokkal várunk Téged áprilisban is, ebben a csodálatos tavaszköszöntő időjárásban!”

És hogy miért is kuriózum a Harapó Mókus Étterem? Nem csak a neve miatt, hanem azért is, mert itt tényleg vendégként, barátságosan kezelik az embert – korábbi tapasztalatunk alapján – az ételek fantasztikusak, amihez olyan odaadás párosul a konyha és a személyzet részéről, amit ritkán tapasztalunk. És ami még fontos: az elszámolás korrekt, nem túlzó, az árak a földön járnak.

De nézzük is, milyen ajánlattal állunk szemben: április 4-14. között 5.990 Ft-ért kapunk egy ételsort, 7.990 Ft-ért pedig ezekhez passzoló borokat is. Az öt fogás közül kiemeljük a levest, ami Spárgakrémleves fácán húsos házi derelyével (+Tánczos pince, Tagyoni Olaszrizling 2017), a főétel Konfitált őzcomb, erdei pirosbogyós pitével, szilvalekváros barnamártással (+Szignárovics-Maka pince, Mátrai Cabernet Franc 2016). De a desszertnél is kitettek magukért a Mókusék: Csoki-duo torta, konyakmeggyes krémhabbal (+Obzidian Bormanufaktúra, Tokaji kései Cuvée 2016).

Bár attól még, hogy ez nekünk nagyon tetszik, és már el is tökéltük, hogy megnézzük közelebbről is a születésnapi ünnepi menüsort, még megnéztük mások véleményét is, mert – valljuk be – nagyon fontos, mások mit állítanak egy vendéglátóhelyről.

Íme Edit véleménye a Facebookon (csupa hasonlót találtunk): “Sok vendéglőben voltam már de ilyen finom ételeket és ilyen udvarias gyors kifogástalan vendégszerető kiszolgálást még sehol se tapasztaltam. Mind a négyen tökéletes megelégedettséggel jöttünk ki. Hálásan köszönjük ! Szívből ajánlom. Biztosan visszatérünk!!!!”

Az ajánlatot április 4. – 14-ig veheted igénybe, előzetes asztalfoglalással a harapomokus.hu weboldalon.

A Harapó Mókus születésnapi ajánlatának részletei: https://harapomokus.hu/26-eves-a-harapo-szuletesnapi-ajanlat.html)

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..