SPORT

EGY ÚJ VILÁG KAPUJA

received_689187291609644

Mi az NFG ÉHEZŐK VIADALA?

Egy 6 hetes fogyókúrás verseny, ahol nem a bírókon múlik az eredményed, hanem csak saját magadon. Hétköznapi emberként átélheted a versenyzés izgalmát és a viadalon résztvevők közösen juthatnak el egy régóta áhított cél felé, megkapni azt a testalkatot, amiről évek vagy évtizedek óta álmodtak. Ez a verseny ad egy különös, addig nem tapasztalt energiát, amely sikert kovácsol valamennyi “éhezőnek”.

Az éhezés szó sokak számára taszító lehet, ezen a fogyókúrás versenyen valóban éhezni kell?

AZ NFG ÉHEZŐK VIADALA nem csak egy egyszerű fogyókúrás verseny! Ezen a megmérettetésen a résztvevők megszabadulhatnak azoktól a vágyaiktól, amelyek megkeserítették az addigi életüket. Ezt foglalja magában az éhezés szó, a vágyaink utáni éhezést!

Megtanítja az elménket tűrni a vágyaink okozta éhezés közben. Ezzel nemcsak a testsúlytöbblettől szabadulhatunk meg, hanem egy sokkal erősebb elmével lehetünk gazdagabbak a viadalban eltöltött 6 hét után.

Az éhezés szerintem nézőpont kérdése. Sokak számára a napi ötszöri étkezés a kielégítő és ha ennél kevesebbet esznek, már azt is éhezésnek élik meg. Nálunk a versenyzők, céljuk és lehetőségeik szerint választhatnak az ajánlott étrendünkből. Természetesen, ha valaki győzelmi ambícióval indul el a viadalon, akkor szembe kell néznie a saját gyengeségeivel és felülkerekedni rajtuk, amelyben az éhségérzet leküzdése is szerepel.

Miből áll ez a program?

Nagyon sok dolgot fel tudnék sorolni, amely elvezet a sikerhez, de három meghatározó alapja van. Az általam kifejlesztett NFG BADBOYS TRAINING adja a fizikai, a szintén általam írt könyvek adják a szellemi és édesanyám Lévai Borbála segíti a lelki, azaz a spirituális fejlődést.

Mi a véleményed azzal kapcsolatban, hogy az emberek többsége visszahízik a fogyókúrák után?

Nálunk is fordult már elő ilyen visszaesés, de ha valaki megtanulja az általunk tanított leckét, akkor biztosan tartós sikerrel jár. A tanagyag lényege, hogy meg kell mutatni az elménknek ki az úr a háznál! Egy erős elme végleges változásra képes!

Ki tudsz emelni olyan fogyást, amely valóban óriási és tartós átalakulás?

Több százan indultak már el a viadalon és legalább 50 személyt ki tudnék emelni, akik nemcsak sokat fogytak, hanem az életük is gyökeresen megváltozott. Az eddigi legnagyobb fogyás Elek Melinda nevéhez fűződik, aki 60 kg-ot adott le a viadalok ideje alatt, de az összfogyása megközelíti a 80 kg-ot.

Van különösebb célod ezzel a versenysorozattal?

Gyermekkorom óta szeretem a versenyeket, mindig lázba tudtak hozni, így elég cél lenne az is, hogy élvezetből csinálom, de tudomásomra jutott egy kutatási eredmény, amely felébresztette bennem a versenyzés utáni vágyat. A 2019-es kutatások alapján az elhízási helyzet Magyarországon a legrosszabb Európában. A célom, hogy javítsunk ezen a helyzeten és a magyar nép tudatosabb életmódot éljen!

Kinek ajánlod és hogyan lehet eljutni hozzátok?

Bárki elindulhat a versenyen, akinek az egészségi állapota megfelelő, hogy sportoljon.

A  Flex gym-ben és a www.nfgbadboys.hu oldalán megtalálhatóak vagyunk.

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .