Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓSPORT

Egyedi Facebook Live koncepciót vezetett be a Spíler MotorsportHD

MÉG egy kör

Pár hónapja keddenként, fix időpontban feltűnik a Spíler MotorsportHD „Még egy kör” névre hallgató Facebook élő adása. A koncepció Sebestyén Peti motorversenyző fejéből pattant ki: mi lenne, ha a hétvégi motorsport témákból egy élő, interaktív, rövid, tömör műsor készülne, amihez az érdeklődők azonnal hozzá tudnak szólni, fel tudják tenni kérdéseiket? Ehhez mi kell? Egy jó közösségi média felület, élő adás koncepció és olyan vendégek, akik a szokásos írásos szakmai elemzések mellett teljesen más szemszögből is meg tudnak vizsgálni egy motorsport eseményt. A szakma képviselői mellett, maguk a különböző sportágakban aktívan versenyzők a legjobb elemzők, hiszen ők azok, akik amikor látnak egy sport momentumot, bele tudják képzelni magukat és átélni, hogy mennyire bravúros volt a helyzet az adott pilóta részéről, vagy éppen mit rontott el, mit lehetett volna másképpen csinálni.

A „Még egy kör” néhány adás alatt kinőtte magát egy olyan online magazinra, ahol nem csak a szakmai dolgok kerülnek elő, de a magyar autó és motorversenyzők számára is lehetőség nyílik a megjelenésre. A műsor egyaránt teret ad a média által kevésbé kiemelt, ám keményen dolgozó fiataloknak és a már jól ismert „nagyobb neveknek” is.

Legyen szó egy salakmotor pálya tulajdonosról, a túra autózás nagyágyúiról, fiatal reménységekről vagy a motorsport női harcosairól, az elmúlt adások során rengeteg különböző véleményt hallhattunk a MotoGP, Superbike, Rallycross, Supercars vagy Speedway bajnokságokról és a versenyeken történt szituációkról. Időközben az irodai falak közül kimozdulva, az adások külső helyszínre kerültek, a Hungaroring (Pole Position Bistro & Terrace) és más motorsport közegek is helyet adtak a produkciónak.

És ez még nem minden! A műsor az elmúlt hetek alatt adásról adásra fejlődött, szeptembertől pedig kibővült, exkluzív tartalmakkal 2 hetente viszi majd el a Spíler MotorsportHD közönségét „Még egy körre”.

A következő adás szeptember 18-án 17:25-tól lesz látható a Spíler TV Facebook oldalán. Az utóbbi 2 hét motorsport eseményeinek elemzése mellett, egy napjainkban igencsak népszerű témával, az elektromossággal ötvözve. A műsor vendégei között lesz a jelenleg gyári csapatnál lehetőséget kapó Szabó Krisztián, aki éppen egy versenyről fog beesni és nem állnak tőle messze az elektromos versenyautók sem. Misanóban ismételten sor került a jövőre induló Moto-E bajnokság bemutatójára, Biel Ricsi pedig az utánpótlás helyzetéről fog beszámolni és arról, hogy egyesületük hogyan nyit az elektromos kismotorok irányába.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..