FLYERZ REVIEW

Egyenlítő: az élet vonala

Egyenlítő - az élet vonala_8

A Viasat Nature színeiben szeretném figyelmébe ajánlani legújabb, az Egyenlítő: az élet vonala című műsorunkat, amely a globális felmelegedés és az emberi tevékenységek veszélyeit mutatja be az Egyenlítő térségeiben. A veszélyeztetett, vadon élő állatokról és a csodálatos tájakról képeket is küldök, szíves felhasználásra.

Bővebben a sorozatról:

Az Egyenlítő 40 000 kilométernyi napfény- és bőségszalaggal borítja be a Földet, mindezzel keresztezi Afrikát, Ázsiát és Dél-Amerikát. A tudományok az élet bölcsőjeként emlegetik, utalva a fajok származási helyére, emellett az élet múzeumának is, hiszen az élőlények nagyon ritkán halnak ki ezen a részen. Most, amikor bolygónk eddigi legmelegebb időszakát éljük, amikor ez a régió csak még forróbb lesz, az egyenlítői paradicsom is változóban van. A globális felmelegedés és az emberi tevékenységek okozta változásokat nehéz visszaszorítani, de szerencsére ezen területen is harcolnak mindezek ellen.

Az átalakulásokról és törekvésekről a Viasat Nature csatornán július 7-től minden vasárnap 19 órakor tudhat meg többet.

Amennyiben további információra lenne szüksége, örömmel állok rendelkezésre

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .