Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionTrend & Beauty

Egyenruhások kedvelőinek indult társkereső oldal

36392047_10215932870424615_4854913508208279552_n

Az egyenruhát viselő férfiak sok nő számára vonzóak, ezt régóta tudjuk. Határozottságot sugároznak, biztonságérzetet adnak, mindannyiunkért dolgoznak. Mindezeken túl az egyenruha stabilitást is sugall, hiszen aki a köz szolgálatában áll, annak mindig lesz munkája, szintén fontos pont a nők gondolkodásában.

Illetve eleve jól néz ki egy férfi egyenruhában. Éppen ezért indult el külföldi mintára az Egyenruhasok.hu, egy társkereső oldal amin különböző, egyenruhás szervezeteknél dolgozó férfiakkal ismerkedhetnek meg az irántuk érdeklődő nők. Persze nem csak a hölgyeknek szól az oldal, olyan férfiakat is várnak, akik egyenruhás nőkről álmodoznak.

Az egyenruhások kapcsán sok nőnek szexuális fantáziái is vannak, a dominancia, az erő a hölgyek számára gyakran vonzó. A profil tágan értelmezi az egyenruhát, orvosok, mentősök és ápolók is regisztrálhatnak.

Az alapító, Györfi András szerint ilyen célú társkereső oldalak a világ számos országában vannak, Angliában és Amerikában sok éve létezik a modell. Meglátjuk, hogy nálunk milyen sikereket érhet el az oldal, az már biztos, hogy többé nem kell égő házak közelében leselkednie a lányoknak ahhoz, hogy tűzoltókkal ismerkedhessenek meg.

Az oldal rendelkezik egy Facebook csoporttal mely Egyenruhás szerelem néven várja az érdeklődőket illetve egy Instagram oldallal is, melyen naponta többször jelentkeznek különösen szexi egyenruhás pasikról készült képekkel.

 

www.egyenruhasok.hu

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..