Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
GASZTROPROGRAMAJÁNLÓ

Egyetek-igyatok, mint a nagyok !

flickr_be_ Cristopher Woo

Elérkezett az idő, hogy átlépjük azt a bizonyos és várva-várt „küszöböt”, ami a szürke (és meleg) hétköznapokat elválasztja a frenetikus hétvégétől! Péntek van: a Kopaszi-gáton elkezdődött az American BBQ Picniq!

Ezzel együtt pedig az eszem-iszom ideje is – mától tehát három napotok van letesztelni a kiállítókat, a food-truckok szaftos kínálatát, illetve élvezni a jó időt, a finom illatokat, a programokat és az igazi amerikai életérzést!

Ez utóbbihoz pedig hozzátartozik az igazi amerikai sör: a Miller is. Mondhatnánk úgy is, hogy „It’s Miller time!” – mert a Miller a szüntelenül zsongó városi nappalok és éjszakák különleges pillanatait teszi emlékezetessé – kellemesen keserű, testes, komlós aromájával és maláta utóízével.

A Millert jéghidegen javasoljuk fogyasztani – és felelősséggel (Fotó: Miller Genuine Draft – Facebook)

A szmókerekből érkező füstös falatok tökéletes kiegészítője ez a nedű, mely lágy ízét a különleges hidegen szűrés technikájának köszönheti. És mivel ez egy, a világon egyedülálló technika, melyet csakis a Millernél alkalmaznak, a Milwaukee-ból származó gyöngyöző csoda méltó helyét foglalja el az American BBQ Picniq vendégeinek asztalainál!

Váljék egészségetekre, persze csak felelősséggel!

Lesz egy pár jó falat…! (Fotó: BBQ Heroes)

Az American BBQ Picniq időpontja: 2017. augusztus 11-13.

Helyszíne: Gasztropart, Kopaszi-gát (a RIO Budapest mellett)

További információ itt és itt!

 

Borítókép forrása: Flickr

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..