Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
NIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

Együtt, egy helyen a 90-es évek krémje! Hogy hol? Hát a Kincsem Parkban, a Total Dance Festival Pikniken!

laser

A múltból villannak most be képek hirtelen: ahogyan az osztállyal robogunk, a régi Ikarusszal. Valahol Keszthely környékén vagyunk, és magnókazettáról hallgatjuk a legnagyobb slágereket. Menők vagyunk: együtt énekeljük a No Mercy-től a ‘Where do you go’-t és a 2Unlimited-től a ‘No limit’-et. Sosem leszek már olyan gondtalan: az az Ikarusz sajnos már elment. Vagy mégsem?

Ismerős a nosztalgikus érzés, amikor a haverok átjönnek hozzád és két óra dumálás után már a laptop előtt ültök, és egymást túlharsogva kéritek a legtutibb retro számokat, igaz? Nem csoda, szerintem mindannyiunknál volt már Youtube-parti. Mert mindenki fejében, az agyunk hátsó rekeszeiben ott lapulnak a régi nagy kedvencek: zenék a múltból, amiket az osztálykirándulásokon, gólyabálokon, házibulikon vagy sulis randikon nyomattunk.

Animal Cannibals – hányszor vidultunk a Takarítónőre?!

Ezek a számok időről időre felszínre törnek bennünk valamilyen régi emlékkép kapcsán, és ilyenkor aztán mindet hallani akarjuk, lehetőleg egyszerre. Ilyenkor nem ciki a retro – meg amúgy sem – , érdekes módon nincs körülöttünk olyan, aki leszólná az aktuálisan a hangszórókból bömbölő dalt, sőt: mindenki beszáll a mókába és ezekből az estékből kerekednek a legjobb és legemlékezetesebb bulik.

Ha rég volt részed ilyen fergeteges hangulatú „megemlékezésben”, vagy csak szimplán újból elénekelnéd az egész 90-es évek repertoárját, akkor most – dobpergés kíséretében – megörvendeztetünk egy fantasztikus hírrel!

Éljen, jön a Total Dance Festival Piknik!

A Total Dance Festival ugyanis júniusban pikniket tart a Kincsem Parkban, hogy Madonna után először, ismét egy őrületes bulit csapjanak a füvön! Lesz minden: kaja-pia-zene-bona! Jönnek a 90-es évek legjobb zenéi, a dalszövegek, amiket Te is kívülről fújsz (kár tagadnod)… De ez mind semmi, mert nem ám a megfáradt magnókaziról hallhatod majd a kedvenceidet! Bizony: élőben lépnek fel olyan sztárvendégek, mint a Real McCoy (hazánkban először) és a Londonbeat, de színpadra lép a No Mercy (ovááációóó), a 2Unlimited (dupla ovááációóó), és a Five is (tripla ovááációóó)!

Fiatalkorunk kedvencei mellett természetesen a hazai 90-es évek színe-java is képviselteti majd magát: rázhatod – a teljesség igénye nélkül – a Bon-Bon, Betty Love, a Splash, a V-Tech és a Bestiák legjobb slágereire is – de jobb, ha felkészülsz Döglégy Zoli dalszövegeiből is! 😉

Ami ezen kívül a Total Dance Festival Pikniken Rád vár, az a hab a tortán: hatalmas tánctér, kézműves sörök, kiemelkedő hang- és látványtechnika, lézershow, streetfood minden mennyiségben, friss levegő, napsütés, nosztalgikus hangulat és sok egyéb érdekesség!

Ízelítő abból, ami Rátok vár a Total Dance Festival Piknik jóvoltából!

Erősen javasoljuk tehát, hogy szedd össze a régi haverokat – ha úgy tetszik, az egész osztályt az ofővel és a tanári karral együtt, és csapjátok a hónotok alá a kockás plédet. Másra nem lesz szükséged, a többiről a Total Dance Fesztivál Piknik szervezői gondoskodnak, garantálva életed legjobb 90-es évekbeli piknikjét!

Mondanánk, hogy érdemes kihagynod a lehetőséget, de ki tudja, lesz-e még alkalmad fiatalkorod slágereit hallani – és nem a Youtube-ról! 😉

A Total Dance Festival Piknik időpontja: 2017. június 17., 18:00

Helyszíne: Kincsem Park, Albertirsai út 2-4., Budapest, X. kerület

Esemény: itt.

A programokról, jegyárakról és jegyvásárlással kapcsolatban itt találtok információkat:

www.tdf.hu
www.totaljegy.hu
www.tixa.hu
www.eventim.hu

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..