SPORT

Együtt erősebbek vagyunk! –  A Vác FC szurkolásra hívja a drukkereket

1541433195-0img_7762

Két és fél év után, november 1-től visszatért az NBII-es Vác FC a hazai pályájára, Vácra, a Ligeti Stadionba.

A Dunakanyar szurkolói nagy örömmel fogadták a csapatot és már a november 4-i, Békéscsaba elleni mérkőzésen több mint ezer ember harsogta a Hajrá Vác!-ot a verőfényes őszi délutánon. A hazai labdarúgók remek játékkal bizonyították aznap is, hogy a Vác FC nemcsak egy erős csapat, de célja, hogy idén is a bajnokság első tíz helyezettje között végezzen. Ehhez viszont taktikus játékra van szükség a pályán és szüntelen buzdításra a lelátókon.

John P. Marshall tulajdonos: “Óriási boldogság számunkra, hogy végre nem idegen pályán, hanem a sajátunkon mutathatjuk meg szurkolóinknak, hogy igenis, mi vagyunk a váci foci. Játékosok, szakmai stáb, klubvezetők, szurkolók, ezt a sportágat kedvelő közösség minden fiatal vagy idős tagja, mind-mind egy családnak vagyunk tagjai. Ez a család pedig a váci labdarúgás! Ezért hívjuk és várjuk kedves szurkolóinkat idei utolsó két hazai mérkőzésünkre, hogy a lehető legtöbben bátorítsuk a csapatot és ezáltal is még ügyesebben teljesíthessünk. Hisz a siker, mindannyiunk érdeme! Gyertek szurkolni!”

December 2-án Balmazújváros csapata érkezik Vácra, hogy a Merkantil Bank Liga 19. fordulójában pályára lépjen a Vác FC ellen. A mérkőzés 13:00 órakor kezdődik, melyre a belépőjegy egységes 1.000 Ft/fő összegbe kerül (14 év alattiaknak ingyenes).

December 16-án pedig az év utolsó hazai mérkőzését játszák a Ligeti Stadionban: Vác FC – Dorogi FC. Kapunyitás 12:00 órától lesz, a belépőjegyek ára változatlan.

Váciak és minden környékbeli! Gyertek el szurkolni minél többen!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .