FLYERZ REVIEW

Eldugott adventi vásárok Budapesten, ahol hazai alkotók és dizájnerek termékei között válogathatsz

adventi_vasar_budapest

Sokan vagyunk úgy vele, hogy már a gondolattól is hidegrázást kapunk, ha a karácsonyi vásárok kerülnek szóba. Ilyenkor ugyanis nem kellemes karácsonyi hangulat, a gyönyörű dekorációk, a csodálatos portékák és a levegőben terjengő forralt bor illata jut eszünkbe, hanem az óriási tülekedés, az irreálisan magas árak és az emberek agresszivitása. Vannak viszont olyan karácsonyi vásárok Budapesten, ahol elkerülheted a kellemetlen tényezőket és a hazai alkotók csodás kínálatában válogatva hangolódhatsz az ünnepekre.

Ellátó Karácsonyi Vásár

advent_ellato

Időpont: 2016. december 17., szombat 12.00-20.00
Helyszín: VII. ker., Dob utca 19., ELLÁTÓház

Egyedi ajándékot keresel karácsonyra? Megrögzött kincskereső vagy? Egyszerűen csak frissítenél a ruhatáradon, mert megérdemled? Merülj el az Ellátóház árusainak portékái közt, kellemes környezetben, jó zenével és széles italválasztékkal várnak minden kedves érdeklődőt!

Adventi vásár az MVGYOSZ-ben

Időpont: 2016. december 15. (csütörtök), 12:00 – 18:00 óráig
Helyszín: XIV. ker., Hermina út 47. MVGYOSZ székház, Hermina terem

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége idén is megrendezi a tavalyi évben nagy sikernek örvendő adventi vásárát. Ezúttal a Hermina teremben tartják a vásárt, hogy még több újdonsággal, szélesebb kínálattal járuljanak hozzá az ünnepi készülődéshez. A vásári forgatagban zene, forralt bor és különleges teák mellett lehet megpihenni. A kísérő nélkül érkező vendégeknek segítenek az eligazodásban.

A vásáron az alábbiak közül válogathatnak, a teljesség igénye nélkül: termelői mézek, egzotikus teák, kerámiák, szőttesek, gyertyák, bőrdíszműves termékek, házi készítésű gyógynövényes szappanok, karácsonyi díszek, gyöngy ékszerek, édességek, egyéb karácsonyi ajándékozást megkönnyítő termékek.

Design Fal & Vásár # Negyedik adventi hétvége

Időpont: 2016. december 17-18., 10:00-20:00
Helyszín: III. ker., Fő tér 2., Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont

Az adventi időszak alatt a Paloma művészudvarból érkező csapat szemet gyönyörködtető, kreatív alkotásaival fogadják a betérőket. A tervezők, dizájnerek művészi munkái között akár karácsonyi ajándékokat is lelhetünk.

Szervezők: Csikvölgyi Barbara – Lakásműhely-Előszoba Galéria/Óbuda, Fehér Anna – Fannabead, handrea design, NewAccent, Sziráczki Glass …további meghívott tervezők és alkotók: Ifjú Tóth András – Ars Magna – amulettek

Személyes találkozás a tervezőkkel és közvetlen vásárlási lehetőség: november 26-december 18. között szombat és vasárnap 10:00-22:00

Karácsonyi Design Vásár A Galaxis Műhelyben

karacsonyi-design-vasar-a-galaxis-muhelyben

Időpont: 2016. december 17., szombat 12:00–19:00
Helyszín: VI. ker., Lázár utca 10., Galaxis Műhely

A Galaxis Műhely karácsonyi vásárán hazai kézműves alkotók egyedi alkotásaiból válogathatsz örömszerző ajándéknak a fa alá vagy saját magad számára. A vásáron lesz tombola, natúrkozmetikumok, kézműves szappanok, forralt bor, finomságok és Galaxisos jó hangulat!

Alkotók:
– Angyalcsomózda – Ásványékszerek gyönyörű makraméba foglalva.
– Flying Heads – Tollas-ásványos ékszerek, kalapok, kiegészítők.
– FlyWalking – Egyedi bőrök felhasználásával, kézzel készült ékszerek és lábbelik.
– Manoluma – Egyedi makramé ékszerek, kristály malák különleges alapanyagok felhasználásával, különféle kultúrákat és technikákat ötvözve.
– Mukiellő – Természet inspirálta különleges Tribal ékszerek: fülbevalók, hajtűk, amulettek, gondosan válogatott Kristályokkal ~ bőr és polimer agyag foglalatban.
– Nefisa – Rézdrótból és égethető gyurmából készült ásványékszerek, talizmánok.
– Tribal Antiques – Tribal nyakékek és kiegészítők
– Szép Zoltán – Rézbe foglalt ásványos ékszerek
– Barbara Santha – Kézműves natúr szappanok gyümölcsős, fűszeres illatokkal kombinálva.
– Beauty Bar Galaxy – Natúrkencék Márti konyhájából.

TOMBOLA || Ismét lehet majd a vásáron tombolát venni, a nyereményeket a fenti alkotók fogják felajánlani alkotásaik közül.

Karácsonyi vásár a Grasham Palotában

four-seasons-hotel-gresham-palace-budapest%e2%80%8e

Időpont: 2016. november 25-december 24., hétfőtől csütörtökig: 13:00-20:00, péntektől vasárnapig: 11:00-20:00, december 24.: 10:00-16:00
Helyszín: V. ker., Széchenyi István tér 5-6., Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

Idén harmadik alkalommal a Four Seasons Hotel Gresham Palace saját Karácsonyi Vásárral köszönti a közelgő varázslatos ünnepeket, amelyet az épület szívében, a Zrínyi Passage-on állít fel a szálloda kreatív csapata. Az évente megújuló dekorációt ezúttal letisztult és álomszerű “Winter Forest” tematikában készíti el a Fleurt Virág Dekoráció.

A Vásárt a nyüzsgő Zrínyi utca felől lehet megközelíteni, amely magyar kulináris különlegességekkel, helyi kézműves termékekkel és nemzetközi márkák ünnepi kollekcióival várja látogatóit.

Kiállítók: AGNESKOVACS, Banyatanya, Cinq Filles Budapest, Chrisand Fur, Pécsi Kesztyű / KARMA, LUMAS Budapest, MONCA Details, Nini Molnar Bags, ÜVEG/HÁZ BUDAPEST, Varga Crystal, Az igazi Kürtőskalács: Vitéz Kürtős, Royal Diamonds – Exkluzív Ékszer, Stan Ahuja – Hungary, Laokoon Design, C’est Moi Bijoux, Stühmer Édesség, Rienne Creations, Haraszthy-Vallejo, Ser-kentő Italbolt, Alcozer & J Budapest, Katti Zoób

 

Borítókép: Four Seasons Hotel Gresham Palace

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .