Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

Elég merész vagy ezekhez a parti sminkekhez?

269410.1200x630

A 2019-2020 őszi-téli sminktrendek igazán megosztóak, de a sztársminkes tippjei tökéletes irányt és inspirációt mutathatnak.

A sztárok ünnepelt sminkmesteréhez, Rachel Godwinhez igencsak hosszú a várólista, még a legbefolyásosabb üzletasszonyoknak is hónapokkal előre kell időpontot foglalniuk, ha azt akarják, hogy kitűnjenek a tömegből, megjegyezzék kifinomult stílusukat és akár évekkel később is beszéljenek róluk.

Ha te sem éred be kevesebbel, akkor ragadd meg az ecsetedet és kezdj el gyakorolni még ma, hogy újév előestéjén határozott, biztos, tökéletes (tús)vonalakat rajzolhass anélkül, hogy megremegne a kezed. A sztársminkes tippjei tökéletes irányt és inspirációt mutathatnak.

2019-2020 őszi-téli sminktrendek igazán megosztóak, de ha jobban megnézed, egész jól adaptálhatók nemcsak az ünnepi partikra, hanem a hétköznapokra is!

Persze fontos, hogy csínján bánj a pigmentekkel! Egy kis fekete ruhához választhatsz színes, csillogó szemhéjfestéket. Viszont a mintás és extrémebb party szettekhez inkább a nude csillogás előnyösebb.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..