Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

Éles tárgyak- sorzatajánló

13178_875_256

Amikor a pszichiátriai kezelését követően Camille Preaker (Amy Adams) bűnügyi újságíró visszatér a vidéki szülővárosába, hogy felderítse két kislány meggyilkolásának körülményeit, anyja miatt újra előtörnek gyerekkori démonjai, melyek hatására egyre jobban bevonódik a gyilkossági ügyekbe. A Gillian Flynn regénye alapján készült 8 részes minisorozat, az Éles tárgyak július 9-én startol az HBO GO-n.

A sorozat Gillian Flynn bestselleréből készül. Camille Preaker újságírónő – az ötszörös Oscar-jelölt Amy Adams játssza.
A nyolcrészes krimisorozat Gillian Flynn (Holtodiglan) magyar nyelven (Éles tárgyak) is megjelent bestselleréből készül. A főszerepben az ötszörös Oscar-jelölt Amy Adams, aki Camille Preaker újságírónőt alakítja, aki a pszichiátriai kezelését követően visszatér szülővárosába, a Missouri állambeli Wind Gapba, hogy felderítse két kislány meggyilkolásának körülményeit. Nyomozását nehezíti, hogy saját múltjával és anyjával is szembe kell néznie, miközben akaratlanul is azonosul az áldozatokkal.

https://www.youtube.com/watch?v=xN9uyMtGVBE

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..