Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

ÉLETTEL TELI SZEMPILLÁK EGÉSZ NAP

30498-spiral

ITT AZ ÚJ TWIST UP THE VOLUME 24HR SZEMPILLASPIRÁL A BOURJOIS-TÓL

A Bourjois mindig a szépségrl szól, némi csavarral – legyen az egy merész csavar, egy praktikus csavar, egy párizsi csavar… st, olykor még egy konkrét csavar is: erre példa az ikonikus Twist up the Volume Szempillaspirál. Az egyetlen nagyközönség számára tervezett szempillaspirál, átalakítható kefével – egy állandó bestseller, amely testreszabható hosszabbító és dúsító hatással rendelkezik egyszer, csavarható kialakításának köszönhetően.

Most, az új Twist up the Volume 24hr Szempillaspirállal a Bourjois tovább lépett és egyesítette a látszólag összeegyeztethetetlen elemeket: a dúsító hatást és a tartósságot. Az újonnan fejlesztett formulának köszönhetően az eredeti, testreszabható eredmény továbbra is biztosított (az 1-es pozícióval növelheted és szétválaszthatod szempilláidat, majd a csavarással jön a 2-es pozíció, a dúsításhoz), az eredmény viszont ezúttal akár 24 órán át is kitart.

Nincs többé csomósodás és a pandaszemet is elfelejtheted! Ehhez jönnek még a természetes összetevk, mint az olíva viasz, a selyemporok és a szericin, amelyek segítenek abban, hogy a szempilláid luxus kényeztetést kapjanak… egész nap és egész éjszaka: Ilyen egy igazi 24 órás hatású, nagyszerű design!

A Twist up the Volume 24hr Szempillaspirál esetében az ikonikus csavarható forma merész rózsaszín grafikával frissül, így még könnyebben kiszúrhatod az üzletekben.

A bevezetés dátuma: 2019 júniusa.

Twist up the Volume 24hr Szempillaspirál

Javasolt fogyasztói ár: 3.699 Ft

https://www.bourjois.com

Kövesd a Bourjois-t az Instagramon & Facebookon: bourjois_magyarország

Bourjois Magyarország

A Coty-val kapcsolatos információkért látogass el a www.coty.com oldalra! A kommunikációs felületeken felhasználható képi és szöveges anyagokat megtalálhatod a www.prpin.com oldalon.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..