FLYERZ REVIEW

Éljük át újra! Együtt. – Flyerz Classic party december 27-én!

124

A Flyerz nevével a budapesti partikultúra egy olyan korszaka fűződik össze, melyre mindenki vágyakozó nosztalgiával gondol vissza.

Idézzük meg ezt az évtizedet az akkor megismert barátokkal, a korszak legjobb zenéivel, ugráljunk együtt az akkor népszerűvé vált DJ-kel, akiknek legszebb partiélményeinket köszönhetjük!

Éljük át újra! Együtt. Flyerz Classic party – 2017. december 27. – Symbol

Bed Beach

White Angel

Studio

Moulin Rouge

Dokk

A Flyerz nevével a budapesti partikultúra egy olyan korszaka fűződik össze, melyet mindenki csak Az Aranykorként emleget. Legendás klubok, máig népszerű lemezlovasok, és megannyi emlék, ami zenékhez, helyszínekhez, emberekhez kötődik. A White Angel, a Studio, a Bed Beach, a Home mind olyan klubok voltak, melyekhez fogható azóta is csak vágyálmainkban létezik, olyan partisorozatokkal, melyeket azóta is visszasírunk – 100 Pezsgő Éjszakája, 69 Party, Diszkószínház, vagy olyan világhírű DJ-k fellépései, melyeknek belépőjegyét a mai napig fiókunkban őrizzük.

Legyen újra egy ilyen este! Találkozzunk az akkor megismert barátokkal, bulizzunk a korszak legjobb zenéire, ugráljunk együtt az akkor népszerűvé vált DJ-kel, akiknek legszebb partiélményeinket köszönhetjük! Vésd be a naptárba december 27-ét, mert ezen a napon, egy estére feltámad egy évtized, mely megváltoztatta életünket.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .