Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

Elmarad Zoltán Erika jubileumi nagykoncertje

BREAKING

“Drága barátaim! Ma reggel Vágó Pirossal és Abaházi Csabával arról beszélgettem, hogy milyen fantasztikus, semmihez nem hasonlítható érzés, hogy ilyen hatalmas telt ház előtt ünnepelhetem énekesi pályám 30. évfordulóját és délután kaptam a hírt, hogy holnap biztos nem lesz koncert.” Áll Zoltán Erika Facebook oldalán feketén-fehéren.

A hivatalos sajtóközlemény szerint: elhalasztják a holnapra (2017. március 11.) a BOK (korábban SYMA) csarnokba tervezett teltházas Zoltán Erika nagykoncertet. A szervezők tájékoztatása szerint műszaki okok miatt elhalasztják a koncertet, amit a helyszínnel történő egyeztetést követően egy későbbi időpontban rendeznek meg. Az új időpontot a szervezők a jövő héten hozzák nyilvánosságra. Akinek esetleg ez az időpont nem megfelelő, a Ticketpro irodáiban a jegyét március 20-tól visszaválthatja, de a szervezők remélik, hogy az új időpontban is teltházas lesz a koncert. A koncertre kilátogató március 11-i jegytulajdonosok 1-1 Zoltán Erika CD-t kapnak ajándékba. A szervezők sajnálatukat fejezik ki az időpontváltozás miatt.

A Flyerz szerkesztősége kitartást kíván az énekesnőnek és a rajongóknak is, rettenetesen sajnáljuk, hogy így alakult, de reméljük, hogy a későbbi időpontban is ott tud majd lenni mindenki, aki jegyet váltott a március 11-i showra és ez az incidens nem fog gátat szabni a fergeteges ünneplésnek!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..