Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionNIGHTSHIFT

Elsöprő siker, teltház és felejthetetlen hangulat volt a januári Flyerz Classic partin

16402486_1316560975049491_1401485683842896734_o

Újra és újra pörgetjük vissza a fejünkben a szombat éjjel eseményeit és hálásak vagyunk azért, hogy a január 28-i, első Flyerz Classic parti létrejöhetett a Symbolban. A hangulat az egekben volt már éjféltől kezdve, és sok régi ismerőssel találkoztunk és táncoltunk együtt egészen hajnalig!

A Symbolban már fél 12-kor teltház volt, rendkívüli közönség jött össze, olyan, amilyet minden klub és szervezőcsapat kíván magának. Ismerős arcok mindenfelé, olyan volt a hangulat, mint egy nagy házibuliban, amikor az embert csak barátok veszik körbe.

Az igazi tombolás éjfélkor kezdődött, amikor DJ Free egy igazi klasszikussal, Timberg – Romance című számával kezdte meg szettjét, melyet óriási tapsvihar kísért. Ha lemaradtál, vagy csak szeretnéd újraélni a feelinget, itt meghallgathatod a teljes szettet:

Free-t Antonyo követte a DJ pult mögött, aki egészen 3-ig táncoltatta a lelkes közönséget, az ő szettje is rögzítésre került, amit szintén vissza tudtok hallgatni. Hajnal háromtól Bárány Attila állt a lemezjátszók mögé, és bár Antonyo-nak máshol is lett volna jelenése a Symbol után, a hangulat nem engedte el, lemondta további programjait és maradt a Flyerz Classicon, hogy B2B-et játszhassanak Bárány Attilával, a régi szép idők emlékére.

“Én részemről nagyon élveztem az egész estét. Pont olyan volt mint régen, teljes összhangban voltunk Attilával anélkül, hogy előre is egyeztettünk volna bármit is. Maximális feltöltődés és adrenalin bomba – így tudnám jellemezni. Élveztem minden pillanatát és örülök, hogy több év után újra együtt játszhattunk ?” – mondta el Antonyo a Flyerz Magazinnak.

“Zseniális időutazás volt, olyan közönségnek, aki tudta, hogy mit fog kapni és azt is kapta, ezért sikerült ilyen jól a buli.” – tudtuk meg Bárány Attilától.

Még egyszer köszönjük, hogy eljöttetek, és jelenlétetekkel emeltétek az este fényét, és köszönjük a Symbolnak, hogy helyszínt adott ennek a remek estének. Ezúton is elnézést kérünk azoktól, akik nem jutottak be, de nemvárt módon, már egészen korán megtelt a klub.

De senki se szomorkodjon, folytatás következik december 27-én, a SYMBOL-ban!

ESEMÉNY:

https://www.facebook.com/events/290956918073200

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..