FLYERZ REVIEW

Eminem visszatér, méghozzá nem is akárhogyan!

270841-eminem.1200x630

Hihetetlen, de két év után új lemezzel tér vissza a világ egyik legjobb rapperének kikiáltott Eminem.

47 éves sztár az elmúlt két évben kicsit visszavonult, hogy frissen és kipihenten vegye fel a kesztyűt fiatalabb kollégáival szemben. Főleg Machine Gun Kelly-vel, akivel többször is üzentek egymásnak a számaikban. A rapper legújabb albuma nagyon sok mindenben lesz más, mint az eddigiek. Ez pedig nemcsak a számokra, hanem az album borítójára is igaz, amelyet Alfred Hitchcock egyik ikonikus képe inspirált.

Sokan úgy vélik, hogy minden erejét beleadta a rapper, hogy odavágjon azoknak, akik le akarták őt taszítani a trónjáról, így biztosan sok kemény szövegre és erős hangzásvilágra kell tőle számítani. A korongon egyébként olyan nagy nevekkel működött közre a biztos siker érdekében, mint Ed Sheeran, Skylar Grey, Royce Da 5’9″, Black Thought, Q-Tip, Denaun, White Gold, Young M.A, KXNG Crooked, Joell Ortiz, Don Toliver, Anderson.Paak és Juice WRLD, aki most decemberben hunyt el.

Eminem magánéletéről manapság semmit sem lehet tudni, de közeli ismerősök szerint rengeteget foglalkozik vérszerinti lányával, Hailie-vel és két örökbefogadott lányával, Alaina-val és Whitney-vel.
Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .