ABPX3482-Edit_Fotor

Évekig halogattam a lézeres szemműtétemet. Féltem – mit féltem: remegtem már akkor is, ha rá gondoltam. Aztán már annyira zavart, hogy a hétfői meetingen nem láttam a heti tervet a kivetítőn, hogy kénytelen voltam elszánni magam… és most ahányszor arra gondolok, meddig húztam a műtétet, nevetek magamon. Közvetlenül azután hogy átgondolom, miben változott meg az életem mindössze egy pár perces, fájdalommentes beavatkozást követően.

woman blue eyes looking at the camera.

Nyugalom, senkit sem hagyok kétségek közt vergődni, szóval lejegyzem ide, miért és miben vált számomra teljessé az élet az Optimum után:

  1. Kidobtam a kontaktlencséimet. Meg a folyadékot, a lencse tartóit, és minden egyebet, ami a reggeli-esti nyűglődésemhez tartozott. Legalább tíz perccel tovább alszom, mert nem kell a szememet macerálnom – és ezért már megérte. Nem beszélve a hosszútávú megtakarításról. Amennyi pénzem elment a lencsékre az elmúlt években, azon… na, azon most magassarkú cipőket veszek.
  2. A szemüvegeimtől is megváltam. Azaz mégsem. A kereteket megtartottam, viszont már csak divatból hordom őket (üveg lencsékkel), amikor akarom és kényelmes. Nem muszájból, télen-nyáron.
  3. A moziban végre a hátsó középben ülve sem kell hunyorognom, és nem kell az első sorban egyedül gubbasztanom, miközben az összes barátom hátul nevet a legnagyobb poénokon (és rajtam, hogy milyen vaksi vagyok). Ja, és a feliratos film többé nem tabu.
  4. Az elmúlt hetekben végre kiolvastam több regényt is, mégpedig az elejétől a végéig. Ennek több örömteli oka is van. Az egyik, hogy már közelre is tökéletesen látok. A másik, hogy nem fárad el a szemem a nap végére. Azt hiszem, könyvmoly leszek.
  5. LÁTOK. Közelre, távolra, és nem annyira távolra is. Gyerekkorom óta nem tapasztaltam mindezt egyben ilyen pontossággal és részletességgel szemüveg és kontaktlencse nélkül, és ez számomra egyenlő az újjászületéssel.

Kell ennél több érvet felsorolnom az Optimum mellett? Tudom, hogy nem. És ha megtapasztalod az előnyeit, akkor már Neked sem!

Ha szeretnétek tájékozódni az Optimumról, az árakról és a lehetőségekről, itt mindent megtaláltok:

Cím: Fodor u. 77., Budapest, XII. kerület
Elérhetőség: +36 1 275 5590, +36 30 436 7331
Facebook
WEB

 

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .