FLYERZ REVIEW

EPIC DRAMA PREMIEREK: Április 2020.

Garduna keze_Epic Drama (3)

Epikus tények

A nemzetközileg elismert, számos filmdíjjal jelölt, A pestis néven híressé vált thriller új évaddal és történettel tér vissza a képernyőkre! A második évad Garduna keze címmel a névadó bűnbandát mutatja be, akik az első évad vége után 5 évvel Sevilla utcáit uralják. 

A második évad gyártása során a technikai stáb 200-ról 400 főre emelkedett! Ennek köszönhetően fokozódnak a speciális effektek is a spanyol gyártású sorozat új évadában. 

Garduna keze

(Hand of the Garduna)
Műfaj: Valóságos történelem

Bemutató: 2020. április 16. (csütörtök) 21:45-től

További részek: csütörtökönként 21:45-től

Év: 2019
2. évad: 6 x 60 perc
Alkotó: Rafael Cobos, Alberto Rodríguez
Szereplők: Pablo Molinero, Sergio Szereplőkellanos, Patricia López Arnaiz, Cecilia Gómez, Claudia Salas, Manuel Morón, Jesús Carroza, Estefanía de los Santos

Öt évvel az utolsó feketehalálos járvány után Sevillanak sikerül felépülnie. A város továbbra is fenntartja Amerikával folytatott kereskedelmi monopóliumát, és ahogy a jólét növekszik, a népességszám is történelmi csúcsokat dönt. A kormány azonban nem képes etetni népét, és minimális szolgáltatásokat sem nyújt számukra. A társadalmi elégedetlenség erősödik, az alvilág pedig folyamatosan szerveződik, és szépen lassan át is veszi a város irányítását. 

Mindeközben… Sevillától távol, az Újvilágban Mateo levelet kap Teresától; Valeriót halálosan megfenyegeti a La Garduña; Pontecorvo személyében pedig új polgármester kerül a város élére. Célja: a rend visszaállítása és az alvilág megfékezése. Teresa továbbra is eltökélten próbálja megmenteni a nőket a prostitúciótól, ez azonban egyre veszélyesebb küldetés, hiszen az illegális tevékenység Sevillában a maffia irányítása alatt virágzik. Akár az életét is kockáztathatja az, aki szembeszáll a La Garduñaval…

Magyar feliratos előzetes spot: 

HÚSVÉTI SOROZATMARATON! – „A terjedelmes esetkönyv”

Április 11-13. (szombattól hétfőig) egész nap 

A kék könyv-projekt

Murdoch rejtélyei

Miss Fisher rejtélyes esetei

Oxfordi gyilkosságok

Agatha és a gyilkosság igazsága

Kedvenc bűntény- és rejtélysorozatok maratonja, húsvétkor, hogy teljes legyen a kikapcsolódás.

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .