Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
GASZTROMAGAZIN

Eredj ide, eredj oda ahová a vevő mondja….

shop_pic (1)
Az R1 Gastro Hungary Kft. termékpalettáján több mint 3000 féle árucikk megtalálható. Ha  élelmiszer alapanyagokat, kész termékeket, tisztítószerek vásárolnál egy helyről a legjobb helyen jársz.  Nálunk mindent megtalálsz, ami a vendéglátásban szükséges. Csapatunk minden nap készen áll arra, hogy kiszolgáljon Téged. Rendeld meg mi kiszállítjuk ennyire egyszerű.

Célunk minden szükséges terméket kiszállít térítésmentesen, akár a legkülönlegesebb igények figyelembevételével: 

  • tejtermék
  • húskészítmény
  • szárazáru
  • zöldség-gyümölcs
  • tisztítószer és vegyi áru
  • műanyagáru

Cégünket azért alakítottunk, hogy profi kiszolgálásban részesítsük ügyfeleinket. Több mint 25 fős profi csapatunk gondoskodik arról nap mint nap, hogy zökkenőmentesen felvegyük a rendeléseket, átbeszéljük a kiszállítást természetesen figyelembe véve az egyéni igényeket is. Vevőszolgálatunk mindig készen áll, hogy gondosan megválaszolja a felmerülő kérdéseket. 

Korábban, teljes egészében magyar tulajdonú gourmet üzletből nőtte ki magát, a mára már több száz partnert kiszolgáló, kiváló minőséget és kínálatot tartó, de bővített szortimenttel rendelkező nagykereskedésünk.

Referencia partnereink (a teljesség igénye nélkül): New York Palota, Corinthia Hotel, Trófea Grill éttermek, Két Szerecsen étterem és még sokan mások.

Árukészleteinket folyamatosan bővítjük partnereink és saját piackutatásunk alapján. Fontos számunkra, hogy minden esetben kielégítsük partnereink igényeit.

Rendszereinket úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára a legmegfelelőbb legyen, figyelve arra, hogy mindenki be tudja illeszteni a napi rutinjába. Rendeléseiket ügyfeleink a nap 24 órájában le tudják adni webáruházunkban vagy emailben. Aki viszont a telefonos kapcsolattartásban hisz, az is megteheti ezt minden nap 7:00 – 14:30 között.

A kiszállítás Budapest területén és Pest megye határain belül hétfőtől szombatig szállítjuk ki másnap, amennyiben az hétköznap 18:00 óráig bekerül rendszerünkben. Vidéki partnereinket túra szerint meghatározott napokon szolgáljuk ki, előre egyeztetés alapján.

Elérhetőségeink és rendelések leadása:

telefonon (7:00 – 14:30 óra között) – 06204659329
web-áruházon (0-24 óra között): https://r1.hu/
e-mailen (0-24 óra között) – rendeles.r1@gmail.com

Eredj ide, eredj oda ahová a vevő mondja….

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..