FLYERZ REVIEW

Esküvő Csillagok háborúja módra

191020

 

A csillagok háborújának univerzuma a legtöbbek számára nem több, mint egy fantasztikus álom. Ám hacsak egy nap erejéig is, Jennifer és férje Joshua valóra akarták váltani ezt az álmot, így rendezték meg nagyon különleges, Csillagok háborúja témájú esküvőjüket.

Az egész két rohamosztagossal kezdődött, akik köszöntötték a vendégeket és bekísérték őket a menyasszonnyal és a vőlegénnyel együtt egy penthouse lakásba, ahol a szertartás zajlott le. Itt egy tortával várták őket, aminek dísze egy birodalmi lépegető, egy tauntaun és egy wampa volt a jégborította Hoth bolygóról. A vendégeket olyan nevű asztalokhoz ültették le, mint “Lázadó”, “Droid” vagy “Twi’Lek” és mindenki kapott egy fénykardot a táncoláshoz.

De az igazi cseresznye a tejszínhabon az volt, amikor a menyasszony édesapja a tánchoz Darth Vader jelmezben bukkant fel, a megfelelő fénykarddal meg mindennel. Az erő veletek legyen!

 

191017 191020 191019 191018191021 191022

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .